Breaking News

«Άρχισα να χάνω τον ύπνο μου και μπήκαν στη ζωή μου τα υπνωτικά χάπια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού, με αφορμή την ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου «Η νεράιδα και το παλικάρι», η οποία θα ανεβεί τη φετινή σεζόν στο θέατρο. 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πετράκη, που θα υποδυθεί το ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ (Μανούσος). Το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη (Κατερινιώ) θα ενσαρκώσει η Μαρία Κορινθίου.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μία διαταραχή που αντιμετώπισε στο παρελθόν, απόρροια του άγχους του για την πορεία των επαγγελματικών του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Νομίζω ότι οι ψυχικές διαταραχές προκύπτουν από έναν τρόπο ζωής, που είναι αγχώδης και  στρεσογόνος. Χρειάζονται αντιμετώπιση... 

Σε μία περίοδο της ζωής μου, πριν από 3-4 χρόνια, ξαφνικά τα επαγγελματικά μου άρχισαν να μην προχωρούν, όπως εγώ τα είχα στο μυαλό μου και αναρωτιόμουν "γιατί συμβαίνει αυτό;". Αυτό με άγχωσε πάρα πολύ, άρχισα να χάνω τον ύπνο μου και μπήκαν στη ζωή μου τα υπνωτικά χάπια. 

Είδα, όμως, ότι αυτό συνεχίζει και γίνεται μία ρουφήχτρα που σε τραβάει και ότι θέλει αντίσταση, γιατί σωματοποιείται με κάποιο τρόπο». 

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό.