Breaking News

«Έφυγε» ο παρουσιαστής και συγγραφέας Denis Norden (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Denis Norden έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών, μετά από πολλές εβδομάδες νοσηλείας του στο νοσοκομείο Royal Free του Λονδίνου, σύμφωνα με το βρετανικό Express, που επικαλείται ανακοίνωση των παιδιών του, Nick και Maggie.

Ο Denis Norden ήταν συγγραφέας αγγλικής κωμωδίας, ενώ υπήρξε και παρουσιαστής επιτυχημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του ITV, όπως το "Looks Familiar" και το "It'll Be Alright on the Night".

"Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και τους γιατρούς που τον φρόντισαν με μεγάλη αφοσίωση. Ήταν ένας θαυμάσιος μπαμπάς, ένας αξιολάτρευτος παππούς και ένας υπέροχος προπάππος, που έδωσε το γέλιο του σε τόσους πολλούς. Θα μείνει στην καρδιά μας για πάντα" πρόσθετε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο Denis Norden γεννήθηκε στο Hackney του Λονδίνου στις 6 Φεβρουαρίου 1922. Από το 1943 ήταν παντρεμένος με την Avril Rosen.

Το "It'll Be Alright on the Night" ήταν υποψήφιο το 1980 για "Τηλεοπτικό Βραβείο BAFTA Καλύτερου προγράμματος ή σειράς ανεξαρτήτως κατηγορίας" και το 1998 για "Εθνικό Βρετανικό Τηλεοπτικό Βραβείο Καλύτερου ψυχαγωγικού προγράμματος".