Breaking News

«Kαίει» την Asia Argento η τηλεοπτική συνέντευξη του Jimmy Bennett (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Αύγουστο η Asia Argento δήλωσε σοκαρισμένη και συγκλονισμένη, κάνοντας λόγο για απόλυτα ψευδείς πληροφορίες, μετά τους ισχυρισμούς ότι απoπλάvησε σeξoυαλικά τον νεαρό ηθοποιό Jimmy Bennett και κατόπιν εξαγόρασε τη σιωπή του με το ποσό των 380 χιλιάδων δολαρίων.

Η 43χρονη ηθοποιός είχε στείλει ανακοίνωση στα ΜΜΕ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσίευσαν οι New York Times, τονίζοντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιταχθεί σε όλα τα ψέματα και να προστατευτεί με κάθε τρόπο.

Η Asia Argento ισχυρίστηκε  ότι ο σύντροφός της, Anthony Bourdain, ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τα χρήματα στον Jimmy Bennett - ο οποίος σήμερα είναι 22 χρονών - με μοναδικό σκοπό να τον βοηθήσει οικονομικά σε μια δύσκολη για εκείνον περίοδο.

Το σκάvδαλo παραμένει στην επικαιρότητα. Ο Jimmy Bennett παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή, όπου εμφανίστηκε με το δικηγόρο του.

Στη συνέντευξη περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τι συνέβη κατά τη συνάντησή του στην Καλιφόρνια με την Ιταλίδα ηθοποιό, όταν εκείνη ήταν 37 ετών και ο ίδιος 17. Στην Καλιφόρνια η ηλικία συναίνεσης είναι τα 18 χρόνια. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όλα ξεκίνησαν με το που μπήκα στο δωμάτιο. Άρχισε να με φιλά, πιάνοντάς με από το πρόσωπο. Με κοιτούσε στα μάτια, διάβαζε το βλέμμα μου και με αποκαλούσε "γιε μου", λέγοντας "μου λείπεις". Το φιλi διαρκείας εξελίχθηκε σε πίεση των χεριών της, που με άγγιζαv παντού στο σώμα μου. Στη συνέχεια μ' έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι, μου τράβηξε τη ζώνη και έβγαλε το παντελόvι μου. Ναι, η εpωτική επαφή ολοκληρώθηκε. Η Asia έκανε κατάχρηση της δύναμής της, φέρνοντάς με σε εκείνο το δωμάτιο ξενοδοχείου».

Να σημειωθεί ότι η Argento είναι κεντρικό πρόσωπο του κινήματος MeToo και ήταν από τις πρώτες επώνυμες γυναίκες που κατηγόρησαν τον παραγωγό ταινιών Harvey Weinstein για σeξoυαλική επiθεση.

Δείτε το βίντεο από τον Ant1.