Breaking News

Μαρί Κωνσταντάτου: «Είχα φίλους και συνεργάτες που με πρόδωσαν - Τι να πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο "Ooh la la!" και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε συνέντευξη η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία - μεταξύ άλλων - έκανε λόγο για "φίλους και συνεργάτες που την πρόδωσαν", αναφέρθηκε στον  Μίνωα Κυριακού και μίλησε για τη νέα της σχέση.

«Δεν εξαφανίστηκα, τα media με "εξαφάνισαν", οπότε δεν ευθύνομαι εγώ για το ό,τι δεν έχω κάνει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια. Εγώ εδώ ήμουν, για κάποιο λόγο τα media επέλεξαν να με "εξαφανίσουν". Είχα πάρα πολλούς φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι με πρόδωσαν, αλλά είναι κάτι που περίμενα και γνώριζα από την αρχή. Ήξερα πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί αυτό, απλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω χρονικά. Επέλεξαν να φύγουν, αλλά δεν μου λείπουν» είπε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Όταν η συζήτηση έφτασε στον Μίνωα Κυριακού τόνισε συγκινημένη: «Τι να σου πω για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο, που ζήσαμε μαζί 17 ολόκληρα χρόνια χωρίς να συγκινηθώ... Τι να σου πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού; Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ και με αγάπησε πάρα πολύ. Το διαζύγιο μας ήταν συναινετικό και όλα αυτά ήταν ιστορίες που κατασκεύασαν κάποιοι, εντελώς πλαστές και πλασματικές. Καθημερινά παλεύω για να μην κάνω flashback. Το ολοκληρώνουμε εδώ γιατί... θα μου είναι πολύ δύσκολο...»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν είμαι μόνη μου, έχω μια πολύ καλή σχέση με έναν φανταστικό άνθρωπο, πολύ αξιόλογο».

Θα έκανε ξανά οικογένεια; «Ποτέ δεν ξέρεις... Δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας, ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδιά και δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει».