Breaking News

«Υπήρχαν σταρ που έβγαζαν πολλά. Εγώ ήμουν το κopiτσι του Βέγγου, του Κωνσταντάρα, του Βουτσά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Τα οικονομικά ήταν πενιχρά εκείνες τις εποχές. Δεν μου άρεσε ο κινηματογράφος την εποχή εκείνη. Του χρωστώ βέβαια που έγινα γνωστή. Έκανα λίγες ταινίες γιατί έπαιρνα χρήματα από μία ταινία, με τα οποία ζούσα 3 μήνες. Υπήρχαν σταρ που έβγαζαν πολλά χρήματα...» δήλωσε στην εκπομπή "Καλοκαίρι μαζί στις 10" η σπουδαία ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης Αιμιλία Υψηλάντη.

Και συνέχισε: «Σε μένα ποτέ δεν έγινε μια ταινία πάνω μου. Εγώ ήμουν το κopiτσι του Βέγγου, το κopiτσι του Κωνσταντάρα, το κopiτσι του Βουτσά… όπου ο κωμικός είχε πάνω του  την ταινία και ήθελε και μια κοπέλα, που να είναι όμορφη και συμπαθητική».

Επίσης, αποκάλυψε: «Σε  ταινία με τον Βέγγο, όπου έκανα το κινηματογραφικό μου ντεμπούτο, έκανα μία κυρία και έδωσα όλα μου τα χρήματα που πήρα από την ταινία για να πάρω ένα ταγιεράκι κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, διότι τα ρούχα τα πληρώναμε εμείς».

H Αιμιλία Υψηλάντη έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1969, στο πλευρό του Θανάση Βέγγου, στην κωμική ταινία "Ποιος Θανάσης!". Με τον Βέγγο συμπρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες. Γενικότερα, οι εμφανίσεις της δεν ήταν πολλές στον κινηματογράφο, όπου μετρά 19 συμμετοχές.