Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 288 - 289 - 290 - 291 - 292 - 293, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 288+289: Η Μεράλ πηγαίνει την έπαυλη με τη Ζεχρά για την αγγελία. Ο Σαντρί, ο παππούς που αναζητά την εγγονή του, αναγνωρίζει τον γιο του στο πρόσωπο της Μεράλ. Πεπεισμένος ότι εκείνη είναι η εγγονή του, αποφασίζει να της προσφέρει ό,τι της έλειψε. Άραγε η Ματζιντέ, η σύζυγός του, θα μπει εμπόδιο σε όλο αυτό;

Τα κopiτσια προσπαθούν να προσγειώσουν τη Μεράλ, η οποία έχει αρχίσει ήδη να απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Στο μεταξύ, η Ζεχρά ξοδεύει τα εξέταστρα της Σονγκιούλ, ρισκάροντας έτσι το μέλλον της θετής της κόρης. Η Ντεφνέ αρχίζει να ψάχνει απεγνωσμένα την πραγματική της μητέρα.

Η Σονγκιούλ αποκαλύπτει στην Καντέρ το φιάσκο με τα εξέταστρα. Η Καντέρ επιμένει να ζητήσουν βοήθεια, αλλά η Σονγκιούλ αρνείται. Η Μεράλ έχει μπει για τα καλά στον ρόλο της πλούσιας εγγονής, ρισκάροντας έτσι τη φιλία της με τα υπόλοιπα κopiτσια.

Στο μεταξύ, η Ζεχρά συνεχίζει να καθοδηγεί τη Μεράλ, παρεμβαίνοντας και αποσπώντας πληροφορίες ώστε να εξουδετερώσει τη Ματζιντέ. Η αγωνία της Φεριντέ κορυφώνεται, καθώς προετοιμάζεται για την επίσκεψη του απεσταλμένου της Πρόνοιας.

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Επεισόδια 290+291: Η Ντεφνέ αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Αναζητά παντού τη μητέρα της. Άραγε, θα κατορθώσει να την εντοπίσει με κάποιον τρόπο;  Η Φεριντέ έρχεται προ εκπλήξεως όταν διαπιστώνει ότι ο απεσταλμένος της Πρόνοιας δεν είναι άλλος από τη Νεριμάν. Στο μεταξύ, πλησιάζει το πάρτι γενεθλίων της Μεράλ. Ο Σαντρί επιμένει να έρθει η Μεράλ να μείνει μαζί του στην έπαυλη. Η Ζεχρά παρεμβαίνει γι' ακόμη μία φορά. Στο πάρτι γενεθλίων που διοργανώνεται στην έπαυλη, η Μεράλ θα έρθει αντιμέτωπη τόσο με την ευχάριστη έκπληξη που της ετοιμάζει ο παππούς της, όσο και με την αλήθεια για το ποια είναι τελικά η εγγονή του Σαντρί.

Η Μεράλ ανοίγοντας το αναμνηστικό κουτί ανακαλύπτει πως ο κ. Σαντρί δεν είναι δικός της παππούς, αλλά της Καντέρ. Το σοκ της στιγμής και η Ζεχρά, δεν την αφήνουν να το ξεστομίσει. Η Ντεφνέ, αν και βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο που μένει η βιολογική της μητέρα, διστάζει να τη συναντήσει. Όσο δύσκολο και αν είναι να το αποφασίσει, καταφέρνει να την αντικρύσει. Τελικά, όμως, βλέπει μια μητέρα που ονειρευόταν να αποκτήσει. Έτσι, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει πιο θετικά. Η Ματζιντέ αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάποιο μυστικό που κρύβει η Μεράλ, αλλά δεν καταφέρνει να το αποδείξει στον Σαντρί, ο οποίος της έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

Η Μεράλ φεύγει πλέον απ’ το ορφανοτροφείο για να εγκατασταθεί στο σπίτι του Σαντρί. Η αποχώρησή της θα φροντίσει να είναι λίγο επεισοδιακή για να μείνει αξέχαστη. Φεύγοντας, δεν παραλείπει να πει στην κυρία Νεριμάν όσα δεν της έχει πει εδώ και τόσα χρόνια. Στο μεταξύ, η Σονγκιούλ και ο Γκιουνέι αναγκάζονται να φύγουν από το σπίτι για μερικές μέρες προκειμένου να μείνουν με τη μητέρα του Γκιουνέι, η οποία έχει σπάσει το πόδι της και έχει ανάγκη από φροντίδα.

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Επεισόδια 292+293: Η Ντεφνέ όσο πάει συμπαθεί πιο πολύ τη νέα της μαμά και έχει τυφλωθεί από τα δώρα που της κάνει συνεχώς. Η πολύωρη απουσία της σχεδόν καθημερινά από το σπίτι, βάζει τη Ναζάν σε ανησυχία. Η Ζεχρά πάλι νιώθει ενοχλημένη από την απουσία της Σονγκιούλ και του Γκιουνέι από το σπίτι και πηγαίνει να τους βρει στο σπίτι της Σελίν! Η Ντεφνέ αναγκάζεται να μιλήσει στη Ναζάν για τις κρυφές συναντήσεις της με τη βιολογική της μαμά. Τα λόγια της Ντεφνέ, την πληγώνουν βαθύτατα. Νιώθει ότι χάνει την κόρη της. Η Μεράλ αντιλαμβάνεται πως ο Σαντρί και η Καντέρ έχουν έρθει πολύ κοντά και νιώθει ενοχλημένη γι’ αυτό παρά τις τύψεις της.

Η συμπεριφορά της απέναντι στην Καντέρ, την πληγώνει πολύ. Η Ντεφνέ παίρνει μαζί της την Εϊλούλ, τη Τζεμρέ και την Αλέινα πηγαίνοντας να επισκεφτεί τη μαμά της προκειμένου να τις πείσει πως εκείνη είναι όπως την έχει περιγράψει. Πλούσια, όμορφη, επιχειρηματίας και υπέροχη. Παρ’ όλο που η γνωριμία έχει ξεκινήσει συμπαθητικά, τα κopiτσια δεν μπορούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο που εγκυμονεί αυτή η επίσκεψη. Ταυτόχρονα, στην έπαυλη του Σαντρί, υπάρχει μια αναστάτωση λόγω του τεστ DNA που πρέπει να γίνει για να ξεκινήσει η διαδικασία της κηδεμονίας.

Η Ματζιντέ δεν θέλει να μοιραστεί την περιουσία του Σαντρί με τη Μεράλ και είναι ικανή να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό της. Η υποτιθέμενη μαμά της Ντεφνέ αποδεικνύεται πιο επικίνδυνη από όσο έδειχνε. Έχει καταφέρει να κοιμίσει τα κopiτσια βάζοντας φάρμακο στα αναψυκτικά τους και να τις μεταφέρει στο αυτοκίνητο για να τις πάει στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει τα νεφρά τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το μοναδικό άτομο που έχει αντιληφθεί τη διάσταση του κινδύνου είναι η Ναζάν. Η Τζεμρέ αρχίζει να συνέρχεται πρώτη απ’ τον ύπνο και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ