Breaking News

Ashton Kutcher - Mila Kunis: Φουλ εpωτευμέvoι μετά από 3 χρόνια γάμου και δύο παιδιά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι τρία χρόνια παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 4χρονη Wyatt και τον ενός έτους Dimitri, ωστόσο η φλόγα στη σχέση τους παραμένει αναμμένη.

Την Παρασκευή ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τον 40χρονο Ashton Kutcher και την 35χρονη Mila Kunis να φιλιούvται παθιασμέvα σε δρόμο τους Λος Άντζελες.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν πριν από 20 χρόνια, ενώ πρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά "That '70s Show". Η σχέση τους ξεκίνησε 14 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2012.

Ο Kutcher ήταν παντρεμένος με τη Demi Moore από το 2005 έως το 2013. Μετά από εβδομάδες φημολογιών, το Νοέμβριο του 2011 η Moore ανακοίνωσε την πρόθεσή της να χωρίσουν. Μετά από ένα χρόνο σε διάσταση, ο Kutcher έκανε τελικά αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2012, αναφέροντας αγεφύρωτες διαφορές ως αιτία του διαζυγίου.

Το 2015 ο Kutcher και η όμορφη Kunis - ηθοποιός και μοντέλο, ουκρανικής καταγωγής - προχώρησαν στην επισημοποίηση της σχέσης τους, μετά τη γέννηση της κορούλας τους, Wyatt.

O Αμερικανός ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, ενώ η σύζυγός του είναι η φωνή της Meg στη μακρόχρονη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy, που επέστρεψε πριν λίγες ημέρες για 16η σεζόν στο Fox, ενώ ξεχώρισε με τους ρόλους της στις ταινίες "Forgetting Sarah Marshall" (2008), "The Book of Eli" (2010), "Friends with Benefits" (2011), "Oz the Great and Powerful" (2013) κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail.