Breaking News

«Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν - Δεν έλεγαν ότι είμαι μια γυναίκα που έφαγε την περιουσία των αντρών;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε μπροστά στην κάμερα, αναφερόμενη σε δημοσιεύματα, όπως και σε επιθέσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν από μέσα ενημέρωσης.

«Μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι "Έχεις πάψει να φροντίζεσαι". Το θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Είμαι ελεύθερη, δεν με ενδιαφέρει η υποδοχή κανενός. Έχω να αποδείξω μόνο στο παιδί μου και στους ανθρώπους που αγαπώ» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open και πρόσθεσε:

«Έβγαλαν φωτογραφίες μου γuμvές και τις έβαλαν τώρα… Εγώ δεν έκρυψα ότι ήμουν μια εpωτική γυναίκα και ότι έχω κάνει το Ρlaybοy. Και λοιπόν;... τώρα μου τα βγάζετε; Να κάνετε τι; Είναι καλύτερα να μη σου βγει το όνομα, να σου βγει το μάτι.

Στο παρελθόν έχουν γράψει τεράστια ψέματα.... Τι μου έχουν σούρει όλα αυτά τα χρόνια... Πάντα έβλεπα τους υπερφίαλους τίτλους "Της αγόρασε σπίτι". Ναι, σίγουρα υπήρχαν και άνθρωποι που μου αγόρασαν σπίτι. Δεν έλεγαν ότι είμαι γυναίκα αράχνη; Δεν έλεγαν ότι είμαι μια γυναίκα που έφαγε την περιουσία των αντρών;».