Breaking News

ELIF: Επεισόδια 194 - 195 - 196, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 22/10/18 - Επεισόδιο 194: H Αρζού δεν μπορεί να πείσει τον Σερντάρ να φέρει πίσω την Τουγτσέ και είναι πολύ θυμωμένη. Οι άνθρωποι στο κτήμα αναζητούν παντού τη μικρούλα και είναι στενοχωρημένοι επειδή δεν μπορούν να τη βρουν. Ενώ ετοιμάζονται να ειδοποιήσουν την αστυνομία, εμφανίζεται ο Σερντάρ στο κτήμα μαζί με την Τουγτσέ και συστήνεται ως ξάδελφος της Αρζού αλλά όλοι δυσκολεύονται να το πιστέψουν.

Ο Σερντάρ τους λέει πως δήθεν έλειπε χρόνια στην Αμερική με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή του με την Αρζού. Η Τουγτσέ συμπαθεί πολύ τον Σερντάρ. Η Ζεϊνέπ είναι απογοητευμένη και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να της ανυψώσει το ηθικό. Εξαιτίας του τραυματισμού των νεύρων της σπονδυλικής στήλης, θα πρέπει να κάνει θεραπεία για πολύ καιρό αλλά και πάλι οι γιατροί δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα καταφέρει να περπατήσει ξανά.

Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος με τον Φεγιάζ επειδή δεν κατάφερε να σκοτώσει τον Κενάν. Ο Φεγιάζ μένει άφωνος, δεν μπορεί να καταλάβει πως ο Κενάν κατάφερε να επιβιώσει. Ο Κενάν θυμάται τι του συνέβη και βρέθηκε τραυματισμένος. Καθώς οδηγούσε είδε στην άσφαλτο έναν άνθρωπο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο να τον βοηθήσει αλλά ο άνδρας αποδείχτηκε ότι ήταν ληστής. Τον μαχαίρωσε, τον χτύπησε στο κεφάλι με μια πέτρα, του έκλεψε τα ρούχα, τα προσωπικά του είδη και το αυτοκίνητο. Έτσι, ο Κενάν παρέμεινε ζωντανός ενώ ο ληστής σκοτώθηκε στο τροχαίο.

Η Μελέκ πιστεύει πως κάποιος προσπάθησε να τον σκοτώσει και ο Κενάν θεωρεί ότι ίσως και να έχει δίκιο. Ο Κενάν κάνει μια στάση για να αγοράσει νερό αλλά όταν επιστρέφει στο αυτοκίνητο, η Μελέκ δεν είναι εκεί. Οι άντρες του Ρασίμ την έχουν απαγάγει και την κρατούν κλειδωμένη σε ένα σπίτι στην παραλία. Ένας από τους άντρες χάνει το κινητό του, η Μελέκ το βρίσκει και τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει πως την απήγαγαν. Στην πραγματικότητα αυτό ήθελαν και οι άντρες, να επικοινωνήσει η Μελέκ με τον Κενάν για να τον πιάσουν. O Μουράτ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ και ακούει τυχαία τον καυγά της κοπέλας με τη θεία της, η οποία της φέρεται απαίσια. Η Φεριντέ ξεσπάει στον Μουράτ αλλά εκείνος την έχει εpωτευθεί...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 194 ΕΔΩ

Τρίτη 23/10/18 - Επεισόδιο 195: H Αρζού είναι έξαλλη με την Τουγτσέ επειδή έφυγε μόνη της από το σπίτι και τη βάζει τιμωρία. Δεν ξέρει όμως τι να κάνει με τον Σερντάρ για να τον ξεφορτωθεί. Η Αλιγιέ βρίσκει το βραχιόλι της Αρζού στο δωμάτιο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ και υποψιάζεται πως εκείνη πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. Η σκέψη της προκαλεί τρόμο. Ο Μουράτ πιστεύει πάλι πως ο Ερκούτ είναι αυτός, που άφησε παράλυτη την αδελφή του. Ο Ερκούτ προσπαθεί να ξεφύγει από το κυνηγητό του Μουράτ αλλά όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αναπηρικό αμαξίδιο συγκλονίζεται και σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία.

Πριν όμως πηγαίνει στο κτήμα για να δει την Αρζού και της λέει πως θα παραδοθούν στην αστυνομία και οι δύο. Η Αλιγιέ ακούει τη συζήτησή τους και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά, που ακούει. Η Αρζού αρνείται να παραδοθεί και ο Ερκούτ της λέει πως αυτός θα πάει και θα ομολογήσει όλα όσα ξέρει. Στο δρόμο όμως κάποιοι άντρες τον απαγάγουν και πιστεύει πως η Αρζού είναι υπεύθυνη. Η Αλιγιέ δίνει στην Αρζού το βραχιόλι της και εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει καθώς φοβάται πως η πεθερά της τα έχει καταλάβει όλα. Η Ζεϊνέπ είναι απογοητευμένη. Φοβάται πως ο Σελίμ θα τη βαρεθεί. Ο Σελίμ της ορκίζεται πως δεν θα την αφήσει ποτέ αλλά τα λόγια του δεν ησυχάζουν τη Ζεϊνέπ.

Η κοπέλα παίρνει εξιτήριο αλλά δεν θέλει να πάει στο κτήμα γιατί δεν θέλει κανείς να τη λυπάται. Ο Σελίμ είναι πολύ λυπημένος. Η Γκόντζα στενοχωριέται επειδή ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ θα επιστρέψουν στο κτήμα αλλά ξέρει πως πρέπει πια να συνηθίσει στην ιδέα. Η Κιράζ της συμπαραστέκεται. Ο Κενάν βρίσκει το σπίτι, όπου κρατείται η Μελέκ και ξέρει πως κάποιος προσπαθεί να τον παρασύρει σε αυτή την παγίδα. Μαζί με τη Μελέκ καταφέρνουν όμως να ξεφύγουν. Όμως το αυτοκίνητο τους χαλάει στη μέση του πουθενά. Στο δάσος βρίσκουν ένα μικρό σπιτάκι και κρύβονται εκεί.

Όμως ο Κενάν συνειδητοποιεί πως με το να κρύβεται δεν λύνονται τα προβλήματα και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του μαζί με τη Μελέκ. Η Μελέκ θέλει να του πει την αλήθεια για την Ελίφ αλλά αποφασίζει να περιμένει μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος με τους άντρες του επειδή τους ξέφυγαν η Μελέκ και ο Κενάν. Ο Μελίχ ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τη Μελέκ. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Η Γκιουλνούρ κάνει ό,τι μπορεί να της φτιάξει το κέφι...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 195 ΕΔΩ

Τετάρτη 24/10/18 - Επεισόδιο 196: O Σελίμ πείθει τη Ζεϊνέπ να πάνε να μείνουν στο κτήμα. Η Μελέκ βλέπει στην πόρτα του σπιτιού της ζωγραφισμένο ένα φίδι και φοβάται πως οι άντρες, που την απήγαγαν ξέρουν που μένει και ανησυχεί για την Ελίφ. Όταν πηγαίνει στο νοσοκομείο, μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι παράλυτη και ξεσπάει σε κλάματα. Η Μελέκ ζητάει από τον Σελίμ να φιλοξενήσουν την Ελίφ στο κτήμα για λίγο καιρό ενώ εκείνη σκοπεύει να μείνει στην Γκιουλνούρ.

Στο κτήμα, η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν θυμάται τον πυροβολισμό της και ο Σελίμ της δίνει κουράγιο και τη στηρίζει. Η Τουγτσέ είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει την Ελίφ. Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία με μια φωτογραφία από το φίδι στην πόρτα της Μελέκ. Δεν θέλει να πάει στο κτήμα γιατί φοβάται πως εξαιτίας του ίσως κινδυνέψει η οικογένειά του. Από την άλλη δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Μελέκ. Συναντιούνται και προσπαθούν να βρουν μια λύση στο νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Η Αλιγιέ ζητάει από την Γκόντζα να βοηθάει τη Ζεϊνέπ και η Αρζού διαμαρτύρεται και θυμίζει στην πεθερά της πως εκείνη είχε βάλει άντρες να απαγάγουν τη Ζεϊνέπ πριν τον γάμο. Την προειδοποιεί να μην κάνει τίποτα χωρίς να τη συμβουλευθεί πρώτα και απειλεί να πει τα πάντα αν δεν είναι συνεργάσιμη. Η Αλιγιέ της απαντάει πως και εκείνη θα μπορούσε να αποκαλύψει τα μυστικά της αλλά αποφασίζει να μην συνεχίσει τη συζήτηση καθώς νιώθει ότι πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Ιπέκ παρεμβαίνει και τσακώνεται με την Αρζού. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως αν θέλουν να παραμείνουν στο κτήμα θα πρέπει να φροντίσουν να της φέρονται καλά.

Η Ιπέκ και η Αλιγιέ δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ενώ οι τρεις γυναίκες τσακώνονται, ο Κενάν μπαίνει στο σπίτι και όλοι μένουν άφωνοι. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει πως η Ζεϊνεπ έμεινε παράλυτη και επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ και ομολογεί πως νιώθει υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στη Ζεϊνέπ. Ο Εφρούζ του λέει πως άφησε τον θυμό του να τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει να μην είναι τόσο σκληρός με τον εαυτό του και να παραμείνει δυνατός για την οικογένειά του. Ο Νετζντέτ θέλει να τακτοποιήσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με τον Κενάν και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μην εκτεθεί το μυστικό του...

* Για το επεισόδιο 196 δεν ανέβηκαν βίντεο. Δείτε για το Επ. 197...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ