Breaking News

ELIF: Επεισόδια 204 - 205 - 206, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 5/11/18 - Επεισόδιο 204:  Η Αρζού πιστεύει πως ο Ερκούτ ήταν από την αρχή άντρας του πατέρα της και πως αυτός έκανε την καταγγελία στην αστυνομία εναντίον της. Πληγωμένη, ρωτάει τον Νετζντέτ πως μπόρεσε να φερθεί έτσι στην ίδια του την κόρη. Ο Νετζντέτ της εξηγεί πως είχε απαγάγει τον Ερκούτ και πως τώρα δουλεύει για εκείνον εδώ και λίγες μέρες. Συνεχίζει λέγοντας της πως πληρώνει το τίμημα για τα λάθη της και πως δεν πρέπει να κατηγορεί κανέναν...

Η Αρζού του λέει πως έφτασε σε αυτό το σημείο εξαιτίας της βιολογικής κόρης του Κενάν και πως ό,τι έκανε, το έκανε για να προστατέψει τον γάμο της και την περιουσία της. Του λέει επίσης πως θα φροντίσει μόνη της τον εαυτό της από εδώ και πέρα και δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ ξανά. Στο κελί της, η Αρζού έρχεται αντιμέτωπη με τις συγκρατούμενες της, που της ζητούν να πλύνει τα ρούχα. Η Αρζού αντιστέκεται αλλά η Αϊτέν της λέει πως είναι κανόνας όλες οι νέες κρατούμενες να κάνουν όλες τις δουλειές. Ενώ πλένει τα ρούχα, μια κρατούμενη μπαίνει στο κελί και η Αρζού βρίσκει την ευκαιρία, που έψαχνε για να ξεφύγει από τις δουλειές και προσπαθεί να την κάνει να αναλάβει εκείνη τα καθήκοντά της. Όμως η Αρζού δέχεται μια άγρια επίθεση καθώς δεν γνώριζε ότι η συγκεκριμένη κρατούμενη είναι η αρχηγός του θαλάμου.

Ο Νέτζντετ είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη γη, για την οποία σκότωσε για να την αποκτήσει. Από τον Ερκούτ μαθαίνει πως ο Κενάν δεν γνωρίζει την αλήθεια για την Ελίφ. Ο Κενάν αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τον Νετζντέτ και η Μελέκ ανησυχεί. Ο Μελίχ έχει εξαφανιστεί και η Μελέκ ανησυχεί και για τη δική του τύχη. Ο Κενάν λέει στον Νετζντέτ ότι γνωρίζει πως σκοτώνει όποιον ξέρει κάτι από το παρελθόν και ο Νετζντέτ του απαντάει πως δεν έχει αποδείξεις για τίποτα από όσα τον κατηγορεί. Ο Κενάν του υπόσχεται πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και θα βρει τον τρόπο να τον φέρει αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Ο Εφρούζ επισκέπτεται τον φίλο του Κεμάλ και του λέει πως ο Μελίχ έχει εξαφανιστεί. Ζητάει τη βοήθειά του για να τον βρουν.

Η Τουγτσέ παίζει με την Ελίφ και της λέει πως θα την πάει στη φάρμα του παππού της αλλά δεν βρίσκουν κάποιον από το κτήμα, που να μπορεί να τις μεταφέρει εκεί. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ περνούν χρόνο μαζί. Ο Βεϊσέλ πληρώνει μέρος του χρέους του και η Τουλάι απελευθερώνεται. Η Τουλάι ξαφνιάζεται όταν βλέπει όλα τους τα υπάρχοντα στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά ηρεμεί όταν ο Βεϊσέλ της λέει πως ψάχνει σπίτι για να μείνουν όλοι μαζί. Η Τουλάι προτείνει στον Βεϊσέλ να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι της αλλά εκείνος δεν το δέχεται...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 204 ΕΔΩ

Τρίτη 6/11/18 - Επεισόδιο 205: H Σουλτάν θυμώνει με τη συμπεριφορά της Αρζού και τη χτυπάει άσχημα. Η Τουλάι τακτοποιεί τον χώρο στο πλυντήριο αυτοκινήτων και μετατρέπει το μέρος σε ένα μέρος όπου μπορούν να ζήσουν. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ χαίρονται πολύ και δηλώνουν πως τους αρέσει. Ο Κενάν λέει στην Αλιγιέ πως ο Νετζντέτ είναι υπεύθυνος για τον θάνατο των γονιών της Μελέκ και πως το έχει ομολογήσει κιόλας. Η Αλιγιέ σοκάρεται. Ο Κενάν τη ρωτάει για ποιο λόγο εκείνη η γη είναι τόσο πολύτιμη ώστε να χαθούν ανθρώπινες ζωές άδικα αλλά η Αλιγιέ δεν απαντάει καθώς φοβάται πως η οικογένειά της θα έρθει αντιμέτωπη με πολλά περισσότερα προβλήματα.

Η Αλιγιέ ανακουφίζεται επειδή δεν είναι δολοφόνος εκείνη αλλά είναι έξαλλη με τον Νετζντέτ. Η μεγάλη αξία της γης οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν κοιτάσματα χρυσού. Η Αλιγιέ αποφασίζει να κάψει τους χάρτες ώστε αυτή η μεγάλη αλήθεια να μην γίνει αιτία να προκαλέσει πόνο και σε άλλους ανθρώπους. Εκείνη τη στιγμή ο Κενάν μπαίνει στο δωμάτιο και βλέπει τους χάρτες. Θυμώνει με τη μητέρα του επειδή του απέκρυψε την αλήθεια. Η επιμονή του αναγκάζει την Αλιγιέ να του πει τα πάντα. Μετά τον θάνατο του άντρα της η ευθύνη του κτήματος και της εταιρίας έπεσε στους ώμους της Αλιγιέ.

Εκείνο τον καιρό, η εταιρία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όταν έμαθαν πως η περιοχή έχει χρυσό, η Αλιγιέ μαζί με τον Νετζντέτ έπεισαν τους μικρούς, φτωχούς ιδιοκτήτες να τους πουλήσουν τη γη τους. Ο πατέρας της Μελέκ όμως αρνήθηκε και έπεισε και τους υπόλοιπους να κρατήσουν τη γη τους, καταστρέφοντας τα σχέδια τους. Η Αλιγιέ αποφάσισε να προσλάβει τον Ρασίμ για να τους τρομάξει αλλά τελικά οι γονείς της Μελέκ σκοτώθηκαν. Για χρόνια φρόντιζε τις οικογένειες ώστε να μην πάθουν κακό και να μην πουλήσουν γη στον Νετζντέτ.

Ο Κενάν λέει στην Αλιγιέ πως πάλευε μόνη της για χρόνια απέναντι στον Νετζντέτ αλλά όχι πια, θα είναι μαζί της και θα λύσει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα. Ο Σελίμ ρωτάει τον Κενάν τι έχει συμβεί ανάμεσα σε αυτόν και την Αλιγιέ αλλά ο Κενάν του απαντάει πως ευθύνη του είναι μόνο η φροντίδα της Ζεϊνέπ και εκείνος θα φροντίσει για τα υπόλοιπα. Ο Μελίχ εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Η αστυνομία ενημερώνει τη Μελέκ πως βρέθηκε το πτώμα ενός άντρα και θα πρέπει να πάει στο νεκροτομείο για αναγνώριση. Η Μελέκ γνωρίζει τον Εφρούζ στο νοσοκομείο και οι δύο τους φοβούνται για την τύχη του Μελίχ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 205 ΕΔΩ

Τετάρτη 7/11/18 - Επεισόδιο 206: H  Ιπέκ και η Ζεϊνέπ έχουν μια εγκάρδια συζήτηση. Η Ιπέκ απολογείται για ό,τι πέρασε η Ζεϊνέπ εξαιτίας της οικογένειάς της και υπόσχεται να είναι στο πλευρό της από εδώ και πέρα. Η συμπαράσταση της Ιπέκ κάνει χαρούμενη τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ προτείνει στη Ζεϊνέπ να επιστρέψουν στη σχολή τους αλλά εκείνη δεν θέλει. Ο Σελίμ της λέει πως δεν θα την αφήσει να πετάξει τις προσπάθειές της και την επόμενη μέρα πηγαίνουν μαζί στη σχολή. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως όλοι την κοιτούν και νιώθει άβολα αλλά η ανταπόκριση των συμμαθητών της είναι κάτι παραπάνω από θετική και αυτό την κάνει χαρούμενη.

Η Πελίν την πλησιάζει και της κάνει ενοχλητικές ερωτήσεις με αποτέλεσμα η Ζεϊνέπ να χάσει το κέφι της. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη που είναι πάλι μαζί με την Ελίφ. Η καλοσύνη της Ελίφ έχει αλλάξει το χαρακτήρα της Τουγτσέ όμως το κopιτσάκι νοσταλγεί τη μητέρα του και δεν μπορεί να τη βγάλει στιγμή από το μυαλό της. Η Σουλτάν βάζει την Αρζού να κάνει όλες τις αγγαρείες. Η Αρζού την φοβάται και κάνει ό,τι της ζητήσει χωρίς αντίρρηση. Αργότερα τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της λέει πως θέλει να δει την Τουγτσέ. Ελπίζει πως ο Κενάν θα τη φέρει για να τη δει. Η Μελέκ εξακολουθεί να μην μπορεί να εντοπίσει τον Μελίχ και ανησυχεί. Ο Κενάν πιστεύει πως η Μελέκ έχει δικαίωμα να γνωρίζει για τη γη που της ανήκει και της μιλάει σχετικά.

Η Μελέκ του λέει πως δεν την νοιάζει η γη, θέλει μόνο γαλήνη και ηρεμία. Ο Κενάν συναντάει τον Νετζντέτ και του λέει πως ξέρει τα πάντα και πως από εδώ και πέρα θα έχει να κάνει μαζί του και όχι με την Αλιγιέ. Αν και εξαντλημένη, η Αλιγιέ νιώθει ανακούφιση επειδή έγινε γνωστή η αλήθεια. Όταν μαθαίνει πως η Αρζού επικοινώνησε με την Γκόντζα και ζήτησε να δει την Τουγτσέ, πηγαίνει να την επισκεφθεί. Η Αλιγιέ λέει στη νύφη της πως δεν θα της επιτρέψει να χρησιμοποιήσει την Τουγτσέ και συμπληρώνει πως μια μητέρα θα έκανε ότι μπορούσε για να μην αναστατώσει τα παιδιά της αλλά εκείνη είναι μια ανίκανη μητέρα. Στη συνέχεια, η Αλιγιέ αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αρζού για τον πατέρα της και φεύγοντας της λέει πως από εδώ και μπρος είναι μόνη της...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 206 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ