Breaking News

Εβελίνα Παπούλια: «Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν. Πνιγόμουν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Ελένη" η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με την 19χρονη κόρη της και τους δύο γάμους που έκανε, αλλά δεν κράτησαν πολύ. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός είπε στη Νάνσυ Παραδεισανού:

«Έγινα μαμά όταν ήμουν 27-28 χρονών. Το ήθελα. Είχα πει από μικρή 27 χρονών θα έχω παιδί. Δεν ξέρω γιατί το είχα βάλει έτσι στο κεφάλι μου και όντως συνέβη. Ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα με τον μπαμπά της Αφροδίτης, απλώς προέκυψε γιατί εγώ είχα ένα πρόβλημα γυναικολογικό και δεν περίμενα καθόλου να μείνω έγκυος. Έμεινα και είπα τέλος.

Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν... ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου και ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου. Δεν έχω λόγια για αυτό, χρήζει ψυχανάλυσης. 

Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις.Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σ' αυτό.»

Δείτε το βίντεο.