Breaking News

Fazilet: Επεισόδια 80 - 81

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 80: Ο Σινάν είναι ασυγκράτητος απέναντι στον Χαζίμ. Δεν το θεωρεί πια πατέρα του, αλλά δολοφόνο! Δολοφόνο του βιολογικού πατέρα του Γιαγίζ! Ο Χαζίμ δεν αρνείται τις κατηγορίες. Ο Γιασίν έχει υποψίες για την εγκυμοσύνη της Σελίν και της ζητά να πάνε μαζί στο νοσοκομείο να δει το μωρό.

Ο Γιαγίζ συνοδεύει την Χαζάν σπίτι και περιμένει τις εξηγήσεις της χωρίς καθυστέρηση. Εκείνη προσπαθώντας για μια ακόμη φορά να του κρύψει την αλήθεια για το ποιος είναι, του ρίχνει στάχτη στα μάτια λέγοντάς του ότι το ζήτημα είναι η μεταξύ τους οικειότητα. Όσο εκείνη του εξηγεί εκείνος μένει σιωπηλός. Της ζητάει να φύγει. Ο Σινάν πηγαίνει στην Νήλ! Μαζί της πιστεύει ότι θα νιώσει λίγο πιο ήρεμος.

Ο Χαζίμ πηγαίνει στην Κεριμέ αλλά εκείνη δεν του ανοίγει την πόρτα! Περιμένει απέξω μέχρι εκείνη να ανοίξει και τότε την σημαδεύει με όπλο! Η παρέμβαση της Φαζιλέτ σώζει την κατάσταση, αλλά για πόσο; Ο παραζαλισμένος Χαζίμ φεύγει κραδαίνοντας το όπλο και σημαδεύει την Γιασεμίν! Η εμφάνιση του Γκιοκχάν ηρεμεί την κατάσταση και ο Χαζίμ ψελλίζει μια δικαιολογία. Η κόντρα Σελίν και Ετζέ παίρνει διαστάσεις και η παρέμβαση της Φαζιλέτ οξύνει τα πνεύματα αντί να τα ηρεμήσει. Η Ετζέ φεύγει από την έπαυλη έξαλλη.

Η Φαζιλέτ προσπαθεί να συνέλθει από το επεισόδιο με το όπλο από το οποίο η Κεριμέ δεν ταράχθηκε καθόλου και ζητά από την Κεριμέ να βάλει φρένο στην φόρα της και πολύ περισσότερο να μην πειράξει την Χαζάν. Αλλά η Κεριμέ έχει την Χαζάν πρώτη στη λίστα της. Ο Σινάν δεν λέει στην Χαζάν ότι κοιμήθηκε στο σπίτι της Νηλ. Την συναντά και εκείνη του λέει τι είπε στον Γιαγίζ. Ο Σινάν εκνευρίζεται και απογοητεύεται με την παρέμβαση της Χαζάν. Της αποκαλύπτει ότι ο Γιαγίζ είναι εpωτευμένος... Πως αντιδρά η Χαζάν;

Ο Χαζίμ συναντά τον Γιαγίζ και του μιλάει για την αξία του αδελφικού δεσμού! Αλλά και η Φαζιλέτ τον συναντά και του λέει να προσέχει τα μάτια του! Η Κεριμέ τους κρυφακούει... H Ετζέ φτάνει μέχρι την δουλειά του Γιασίν αλλά μην αντέχοντας να του μιλήσει, λιποθυμά. Ο Γιασίν την πάει στο νοσοκομείο και βρίσκεται δίπλα της στον υπέρηχο, τη στιγμή που καταφτάνει ο Χαζίμ.Ο Χαζίμ ζητάει από την Ετζέ να κάνει την επιλογή της. Ποιον επιλέγει εκείνη;

H Γιασεμίν ακούει την Κεριμέ να μιλά με τον Σινάν στο τηλέφωνο και προσπαθεί να μάθει ποιος είναι. Η Κεριμέ προσπαθεί να συμμαχήσει με τη Γιασεμίν. Ο Γιαγίζ δεν αντέχει να μπει στο γραφείο και φεύγει. Καταφεύγει σε ένα μπαρ όπου πίνει για να πνίξει τον πόνο του. Ο Χαζίμ φτάνει στην πόρτα της Χαζάν. Τι θα της πει;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 81: Η επιλογή της Ετζέ, να μείνει με τον Χαζίμ, την γεμίζει θλίψη. Η Σελίν από την άλλη πόσο ακόμη θα κοροϊδεύει τον Γιασίν με την ψεύτικη εγκυμοσύνη; Η Κεριμέ επιζητά συμμαχία με την Γιασεμίν, αλλά η Φαζιλέτ την απειλεί ότι θα αποκαλύψει τον πατέρα της κόρης της αν δεν είναι προσεκτική. Η Χαζάν παρότι δεν συμπαθεί τον Χαζίμ και του το λέει, του υπόσχεται ότι δεν θα αποκαλύψει το μυστικό του. Λίγο αργότερα, ο Γιαγίζ επιστρέφει μεθυσμένος και η Χαζάν τον βοηθά να μπει  στο διαμέρισμά του, αλλά ο Σινάν δεν είναι εκεί. Βρίσκεται στο σπίτι της Νηλ!

Της Χαζάν της ξεφεύγει ότι ο Γιαγίζ είναι εpωτευμένος κι εκείνος παρά το μεθύσι του της ζητάει εξηγήσεις. Η Χαζάν του λέει εμπιστευτικά όσα άκουσε ο Σινάν και τον ρωτάει ποια είναι! Το χάος βασιλεύει στην έπαυλη. Ο Χαζίμ βασανίζεται με όλα όσα συμβαίνουν, ενώ ταυτόχρονα η μνήμη του επιστρέφει και θυμάται την ομολογία του Γκιοκχάν. Ο χρόνος αρχίζει να κυλάει αντίστροφα για την Γιασεμίν και τον Γκιοκχάν.

Η Σελίν πέφτει επίτηδες από την σκάλα για να καλύψει την ανύπαρκτη εγκυμοσύνη και κατηγορεί την Ετζέ ότι την έσπρωξε. Ο Χαζίμ και ο Γιασίν την πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Πίσω τους τρέχουν η Ετζέ, η Φαζιλέτ και η Σεβντά. Ο Γιαγίζ βρίσκει μια λύση για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να πείσει ότι έχει μια αγαπημένη. Παρουσιάζει μια κοπέλα την Φατάχ ως ερωμένη του! Η Χαζάν ξαφνιάζεται, αλλά στέκεται αξιοπρεπής. Η Φατάχ όμως καταλαβαίνει για ποιον και γιατί παίζει θέατρο. Σαν φίλη του Γιαγίζ του στέκεται. Η Σελίν καταλήγει στο νοσοκομείο όπου έχει προσυμφωνήσει με τον γιατρό να παρουσιάσει ότι δήθεν έχασε το μωρό της.

Στο νοσοκομείο, όμως, ο Χαζίμ μαθαίνει από τους ανθρώπους του ότι η Σελίν είχε εξωμήτριο κύηση και συνειδητοποιεί ότι η Σελίν παίζει θέατρο. H Ετζέ επιμένει να μιλήσει στον Γιασίν, παρότι εκείνος την θεωρεί δολοφόνο και του αποκαλύπτει ότι η Σελίν δεν ήταν έγκυος. Θα την πιστέψει ο Γιασίν; Η Χαζάν προσπαθεί να συνέλθει, αλλά της είναι δύσκολο. Ειδικά όταν καταφτάνουν στο γραφείο ο Γιαγίζ με την Φατάχ...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Fazilet" πατήστε ΕΔΩ