Breaking News

Φίλιππος Σοφιανός: «Είμαι 61 ετών και δεν αισθάνομαι κ@λ@γερος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" παραχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του και την ποιότητα των τηλεοπτικών σειρών. Ο ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή του Star:

«• Η γυναίκα πρέπει να έχει τα μισά χρόνια του άντρα συν επτά. Είμαι 61 ετών. Παλιά όταν ήμουν 25-30 χρονών και μάθαινα ότι ο άλλος είναι 60, σκεφτόμουν "κ@λ@γερος"... Ε, δεν αισθάνομαι κ@λ@γερος. Έχω τρία παιδιά: 20, 15.5 και 6.5 ετών. Αυτό από μόνο του σε κρατά σε μία εγρήγορση, θες δε θες.

• Με γεια του με χαρά του, του Γιώργου Αγγελόπουλου που παίζει στο Τατουάζ. Και τρίτη χρονιά να πάει και τέταρτη... Δεν νομιμοποιώ εγώ ανθρώπους που δεν είναι της δουλειάς. Σε μια ξένη σειρά δες λίγο τους διαλόγους και τι λένε αυτοί οι άνθρωποι και κάνε και το ίδιο πράγμα σε μια ελληνική σειρά. Δες τι π@π@ριές αρθρώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί και τι σπουδαία κείμενα αρθρώνουν οι ηθοποιοί που κάνουν τη δουλειά τους στην Αγγλία ή στην Αμερική. 

• Μου καταλόγισαν ότι κράζω την Κύπρο, μια ολόκληρη χώρα. Δήλωσα και το δηλώνω και τώρα ότι οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές, στήνονται στον αέρα. Λείπουν οι μισές ειδικότητες από το συνεργείο και τα μπάτζετ είναι από 5.000-7.000 το επεισόδιο. Αυτό δεν μπορεί να μεταφράζεται ότι ο Σοφιανός κράζει την Κύπρο. Την Κύπρο την αγαπάω και τη λατρεύω».