Breaking News

Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη στην ανακοίνωση της Μαρίας Νεφέλης Γαζή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Άνθιμος Ανανιάδης έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση, απαντώντας στην ανακοίνωση της πρώην συντρόφου του, Μαρίας Νεφέλης Γαζή...

Η ανακοίνωση - απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη αναφέρει:

«Σε απάντηση του προκλητικού, απαράδεκτου και συκοφαντικού περιεχομένου των σημερινών δηλώσεων της κας Μαρίας -Νεφέλης Γαζη, η οποία προβαίνει αδιστάκτως σε «αποκαλύψεις» πτυχών της σχέσεως μας, αποκαλύψεων όμως που βρίθουν ψευδών γεγονότων και προβάλλονται διαστρεβλωμένες, έχω να απαντήσω τα εξής:

Η συνέντευξη μου στην εκπομπή της κας Ελεονώρας Μελέτη, ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στα πλαίσια των επαγγελματικών μου δράσεων. Το θέμα της σχέσεως μας και του παιδιού εθίγη με απόλυτο σεβασμό, σοβαρότητα και διακριτικότητα.

Εάν το ανήλικο παιδί είναι «παιδί της» όπως η ίδια σήμερα διατείνεται και άμεσα ομολογεί, θα μπορούσε να το έχει δηλώσει προ καιρού και όχι για το χρησιμοποιεί η ίδια για διαφημιστικούς λόγους, όπως κάνει τώρα , κατηγορώντας ασύστολα εμένα . Επίσης μετά από αυτά που δηλώνει σήμερα η κ. Γαζή, καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους όλη η αλήθεια που της ζητώ επίμονα.

Σε σχέση με την οικονομική, ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη που προσέφερα στην ιδία και το παιδί, θα αποδειχθεί εν καιρώ επίσημα κι όχι με δηλώσεις τόσο σε έκταση όσο και σε μέγεθος.

Σε σχέση με τη «δήθεν» σωματική βiα που άσκησα τάχα στην κ.α Γαζή, την παρακαλώ να ανακαλέσει στη μνήμη της πώς έγιναν τα γεγονότα διότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα είναι για άλλη μια φορά εκτεθειμένη με όσα αναληθώς σήμερα δηλώνει.

Τέλος θα παροτρύνω την κ Γαζή σε μια τελευταία προσπάθεια να συνετιστεί και να συμπεριφερθεί ώριμα και πολιτισμένα, να προσέλθει και να συμπράξει σε ο,τι απαιτείται, προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια που τόσο καιρό αποκρύβει από όλους και από εμένα αποσκοπώντας σε άλλα οφέλη.

Δηλώνω ότι στο εξής και εφόσον συνεχισθεί αυτή η ακατανόητη, προσβλητική, ανοίκεια, υποβολιμιαία, συκοφαντική και επιζήμια για το πρόσωπο μου ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνη, συμπεριφορά, θα αναζητήσω την προστασία μου από τα αρμόδια Δικαστήρια

Άνθιμος Ανανιάδης».