Breaking News

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον αδερφό της και τις σκηνές που τη δυσκόλεψαν στο «Τατουάζ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της, τη σχέση της με τον αδερφό της, τις σκηνές που τη δυσκόλεψαν στο Τατουάζ και τη σχέση που της "φόρτωσαν" με τον συμπρωταγωνιστή της Στέφανο Μιχαήλ μίλησε μπροστά στην κάμερα η Δανάη Παππά, η οποία τόνισε ότι, παράλληλα με την υποκριτική, δεν θα αφήσει ποτέ το πάθos της για το χορό. H όμορφη ηθοποιός δήλωσε στο Happy Day:

«Στο σπίτι βάζω τον αδερφό πολύ συχνά να μου κρατάει τα λόγια. Είναι και μικρός και του αρέσει... δενόμαστε μ' αυτόν τον τρόπο. Στην αρχή δεν είχαμε καθόλου καλή σχέση. Ήταν πιο μικρός... ήταν λίγο... "αλήτης"! Τώρα στο σχολείο του λένε "Α... η αδερφή σου είναι η Άννα...". Πεθαίνω! Επειδή του λείπω, το εκφράζει κάθε φορά με τόσο διαφορετικούς τρόπους.

Η ζωή στην Κύπρο είναι λίγο πιο ακριβή, αλλά και οι μισθοί είναι διαφορετικοί. Το γεγονός ότι μου λείπει η οικογένειά μου - δεν τους βλέπω τόσο πολύ όσο παλιά - μου έχει στοιχίσει.

Δεν είναι εύκολο να βλέπει ένας γονιός το παιδί του στις εpωτικές σκηνές. Δεν είναι τόσο extreme αυτό που γίνεται στη σειρά. Πιο πολύ με δυσκόλεψε το να έχω πολλά λόγια, γιατί η εpωτική σκηνή είναι το σώμα μου, το έχω δουλέψει.

Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη, τι να προλάβω να κάνω. Δεν με πειράζει που μου φόρτωσαν σχέση με τον Στέφανο. Είναι κάτι το οποίο το περιμέναμε, το ξέραμε και ήμασταν προετοιμασμένοι».