Breaking News

Η Νύφη: Επεισόδια 58 - 59, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 58: Η Ντιλάρα μαθαίνει από τον Φικρέτ για το γράμμα και επισκέπτεται την ψυχολόγο του Αντέμ ζητώντας της να στηρίξει τον Αντέμ. Η Σουρεϊγιά τηλεφωνεί στην Μπουρτζού για να μάθει πώς είναι και τους καλεί για φαγητό. Ακούγοντάς το, ο Φαρούκ λέει στην Σουρεϊγιά ότι θα ήταν καλύτερα να μην ερχόντουσαν και να έβγαιναν οι δυο τους για φαγητό. Το ίδιο πιστεύει και η Μπουρτζού.

Η σχέση του Φαρούκ με τον Οσμάν φαίνεται ότι περνάει μια σοβαρή κρίση. Ο Φικρέτ αναφέρει στην Εσρά ότι μίλησε με τον αδερφό της και όλα είναι καλά. Όμως, η Ιπέκ στήνει παγίδα στον αδερφό της Εσρά, ώστε να μπορεί να την εκβιάσει. Η ψυχολόγος επισκέπτεται τον Αντέμ στο νοσοκομείο και του ζητά να δει τα πράγματα με λίγο διαφορετική ματιά. Θα το καταφέρει; Στο μεταξύ, ο μικρός αδελφός του Φικρέτ και του Φαρούκ έρχεται να εργαστεί στην εταιρία, και εκφράζει τις αντιρρήσεις του γιατί τον βάζουν να κουβαλήσει εμπορεύματα.

Η Ντιλάρα έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Φαρούκ, αλλά και με την Σουρεϊγιά κατηγορώντας τους ότι έκρυψαν από τον Αντέμ την αλήθεια. Στην έπαυλη, ο Φαρούκ ζητά να μάθει από τον Φικρέτ τον λόγο για τον οποίο έδωσε το γράμμα στον Αντέμ. Ο Αντέμ επισκέπτεται την Ντιλάρα και της λέει ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Στην ερώτησή της εάν είναι καλά, ο Αντέμ αποκαλύπτει ότι είναι ακόμα εpωτευμένος μαζί της και της ζητά να μην τον εγκαταλείψει.

Καθώς ο Εμίρ ψάχνει να βρει τον πατέρα του, έρχεται κοντά στη Σουρεϊγιά, η οποία κλαίει επειδή μάλωσε με την Ντιλάρα. Τελικά, ο Εμίρ θα κάνει ένα μεγάλο βήμα, προσπαθώντας να προσεγγίσει και πάλι τη Σουρεϊγιά. Ο Οσμάν έρχεται να μιλήσει στον Φαρούκ για όσα συνέβησαν. Ο Φαρούκ του απαντά πως τον αγαπά πολύ καθότι είναι αδελφός του, ενώ εάν του έκανε κάτι τέτοιο κάποιος ξένος, θα τον έθαβε στον κήπο. Τον προτρέπει να φύγει μακριά από εκείνον και τη Σουρεϊγιά. Πώς θα αντιδράσει ο Οσμάν;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Επεισόδιο 59: Ο Φικρέτ προχωρά στην επέκταση της εταιρίας στον αεροπορικό κλάδο, εν αγνοία του Φαρούκ, που μόλις το μαθαίνει, γίνεται έξω φρενών. Αργότερα, ο Φαρούκ συναντά τη Σουρεϊγιά και αποφασίζουν να πάνε για φαγητό. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται και ο Οσμάν και η Σουρεϊγιά του προτείνει να έρθει μαζί τους. Τι θα απαντήσει εκείνος; Ο Τζάν επισκέπτεται τη Ρειχάν, η οποία του ζητά να μάθει αν ο Αντέμ  είναι ακόμη θυμωμένος μαζί της.

Η Εσμά μιλά με τον Γκαρίπ στο τηλέφωνο για να δει πώς είναι. Όταν έρχονται επισκέπτες στο σπίτι και βλέπουν την Μπαντέ, η Εσμά αναγκάζεται να πει ότι έχει γίνει νύφη της. Η Σουρεϊγιά με τον Φαρούκ περνούν μερικές ήρεμες στιγμές μαζί. Μια και επικρατεί… ηρεμία σε ότι αφορά τον Εμίρ, τον Γκαρίπ, τον Αντέμ και η εγκυμοσύνη βαίνει ομαλά, είναι καιρός να ασχοληθούν λίγο με τους ίδιους. Η Ιπέκ επισκέπτεται τον άντρα της στην εταιρία τη στιγμή που εκείνος μαθαίνει από την Εσρά ότι θα φύγει μακριά.

Ο Φικρέτ υποψιάζεται ότι έχει βάλει το χέρι της η Ιπέκ και της ζητά εξηγήσεις. Πώς θα αντιδράσει η Ιπέκ; Δυστυχώς η κόντρα ανάμεσα στην Σουρεϊγιά και τη Ντιλάρα συνεχίζεται και παίρνει διαστάσεις. Ο Φαρούκ επισκέπτεται τον Αντέμ και του λέει ότι δεν γνώριζε για το γράμμα. Του λέει επίσης ότι στεναχωρήθηκε για αυτό που έπαθε και του ζητά να βελτιώσουν τη σχέση τους. Ο Αντέμ ρωτά τον Φαρούκ να του περιγράψει τον πατέρα τους, κι εκείνος του απαντά πως ήταν δύσκολος άνθρωπος, ο οποίος δεν γνώριζε από αγάπη.

Ο Φαρούκ προτείνει στον Αντέμ να πάνε κάπου όλοι μαζί, όμως ο Αντέμ του λέει ότι δεν αισθάνεται και πολύ καλά. Η Εσμά επισκέπτεται την Ιπέκ κι εκείνη της δηλώνει πως θα χωρίσει με τον άντρα της, αλλά θα μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλει εκείνη και ο Φικρέτ. Η Εσρά φεύγει με τον αδερφό της στην Αλάνια, καθώς φοβάται ότι μπορεί να τον ξαναβάλουν στη φυλακή εξαιτίας της Ιπέκ. Στην Αλάνια βρίσκεται και ο Φικρέτ και μοιραία το ζευγάρι συναντιέται. Τι θα συζητήσουν στη συνάντησή τους;

Ο Εμίρ έχει μια εργασία για το σχολείο και η Σουρεϊγιά προτίθεται να τον βοηθήσει. Ο Φαρούκ μαθαίνει πως η Σουρεϊγιά μάλωσε με την Ντιλάρα και προσπαθεί να την παρηγορήσει. Εκείνη εκφράζει την επιθυμία να τραγουδήσει και πάλι, αλλά ο Φαρούκ αρνείται. Πώς θα αντιδράσει η Σουρεϊγιά; Η Σενέμ αισθάνεται μια ξαφνική αδιαθεσία και ο Ακίφ ανησυχεί. Λέει στη Σενέμ ότι δεν πρέπει να στεναχωριέται για τις υποθέσεις των άλλων, τώρα που είναι έγκυος, και της προτείνει να μεσολαβήσει ώστε να τα βρουν η Σουρεϊγιά και η Ντιλάρα. Θα γίνει, όμως, έτσι;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Για την αρχική σελίδα "Η Νύφη" πατήστε ΕΔΩ