Breaking News

Η Νύφη: Επεισόδια 62 - 63, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 62: Ο Φαρούκ κρύβει το περιστατικό με την Ρεϊχάν από την οικογένειά του για να μην προκαλέσει αναστάτωση. Ακόμη προσκαλεί τον Αντέμ να έρθει σε ένα μπάρμπεκιου που διοργανώνουν οικογενειακά κάθε άνοιξη!  Η Μπαντέ μην έχοντας κάποιον για να μιλήσει, αναλύει στον Μουράτ πώς περνά όλη την ημέρα της στο σπίτι.

Ο Φικρέτ με την Ιπέκ κουβεντιάζουν για το παιδί τους. Αποφασίζουν να κάνουν μια προσπάθεια να σώσουν την Αντά κάνοντας αυτό που τους πρότεινε ο γιατρός ο οποίος είπε ότι καλό θα ήταν η Αντά να αποκτήσει αδελφάκι... Η Εσρά επιστρέφει στην Προύσα και μαθαίνει από μια φίλη της για το πρόβλημα της κόρης του Φικρέτ. Στην αρχή επιχειρεί να του τηλεφωνήσει, αλλά μετά το μετανιώνει. Στο πρωινό, ο Φαρούκ μιλά για το μπάρμπεκιου που θα διοργανώσουν και ότι είναι καλεσμένος και ο Αντέμ.

Ο Φικρέτ μαθαίνει τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ και πως ο Αντέμ έσωσε τον Φαρούκ και τη Σουρεϊγιά. Προτείνουν να καλέσουν και τον Οσμάν στο τραπέζι, προκειμένου να τον πείσουν να μην φύγει για το Ιράκ. Ο Φαρούκ πηγαίνει στο σπίτι του Οσμάν και τα δυο αδέλφια επιτέλους μιλάνε, ενώ η πληγή που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους αρχίζει να επουλώνεται. Η Σουρεϊγιά ξεκινά με μια φίλη της πρόβες για να τραγουδήσει στη σκηνή. Η Εσμά κανονίζει μια συνάντηση με την Κιγμέτ, αλλά τελικά δεν θα μπορεί να πάει διότι έχει μια δουλειά. Η Κιγμέτ θυμώνει. Επιπλέον, της αποκαλύπτει ότι η Σουρεϊγιά ετοιμάζεται να τραγουδήσει στην σκηνή και ότι θα γίνουν θέμα συζήτησης σε όλη την Προύσα.

Η Σενέμ προσπαθεί να συμφιλώσει την Ντιλάρα και την Σουρεϊγιά και εκείνες, αφού την αφήνουν να μιλήσει, της αποκαλύπτουν ότι τα ξαναβρήκαν και είναι και πάλι κολλητές. Στο μεταξύ, η Εσμά με τον Γκαρίπ πηγαίνουν για πικνίκ και θυμούνται τα παλιά. Φτάνει η ημέρα του μπάρμπεκιου και όλοι οι Μποράν παρευρίσκονται σε αυτό, μαζί με τον Αντέμ και την Ντιλάρα. Η Εσμά λέει στον Αντέμ πως του χρωστά τη ζωή του γιου της και τον καλωσορίζει ανάμεσά τους. Ο Αντέμ ξαφνιάζεται. Το τραπέζι εξελίσσεται με γέλιο και παιχνίδια...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 63: Η Μπουρτζού θυμάται το σχόλιο που έκανε στον Οσμάν και ότι την άκουσε να μιλά γι’ αυτό ο Φαρούκ. Γυρνώντας στο σπίτι με τον Οσμάν, του λέει ότι θυμήθηκε τι έγινε και προφανώς εκείνος είναι ο λόγος για τον οποίο φεύγει για το Ιράκ  και του ζητά να χωρίσουν. Ο Τζαν έρχεται να δει τον Εμίρ για τελευταία φορά, καθώς πρόκειται να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη όπου είναι η δουλειά του. Θα συνεχίσει, όμως, να έρχεται όποτε μπορεί να τον βλέπει. Όταν ο Εμίρ μαθαίνει πως ο Τζαν θα φύγει, του λέει ότι και η μητέρα του έλεγε ότι θα μείνει μαζί του, αλλά δεν κράτησε τον λόγο της.

Η Σουρεϊγιά μαθαίνει από την φίλη της ότι το σόου που ετοιμάζουν ακυρώθηκε. Η Σουρεϊγιά επιστρέφοντας στο σπίτι, διαπληκτίζεται με την Εσμά. Εκείνη της λέει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγει στην σκηνή, ενώ η Σουρεϊγιά απαντά πως έχει αποδεχθεί το επάγγελμα της και δεν ντρέπεται γι' αυτό. Ο Αντέμ επισκέπτεται την ψυχολόγο του και της αφηγείται τι έγινε τις τελευταίες ημέρες. Εκείνη του λέει ότι βλέπει αλλαγές πάνω του. Αργότερα, ο Αντέμ μαθαίνει από τον παλιό εχθρό του ότι ο Φαρούκ του ζήτησε βοήθεια για να βρει πληροφορίες σχετικά μ' εκείνον.

Η Σουρεϊγιά με τον Φαρούκ πηγαίνουν στον γυναικολόγο για να μάθουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν. Εκεί, ο Φαρούκ μαθαίνει ότι θα κάνει κόρη. Η Ιπέκ με τον Φικρέτ πηγαίνουν κι εκείνοι στον γιατρό για να μάθουν πώς είναι το παιδί τους. Ο Φικρέτ με την Ιπέκ μαθαίνουν πως οι εξετάσεις της Αντά είναι καλές και ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η Ιπέκ λέει στον Φικρέτ πως είναι πάλι έγκυος και θέλει να κρατήσει το παιδί κι εκείνος συμφωνεί μαζί της.

Ο Αντέμ ανακαλύπτει από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρίας ότι ο πρώην εχθρός του έχει σχέσεις με τον Φαρούκ και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Ζητά τη βοήθεια του Τζαν κι εκείνος του δίνει έναν φάκελο με ένα σχέδιο. Η Σουρεϊγιά αποκαλύπτει στην Ντιλάρα ότι περιμένει κopiτσι. Αργότερα, εμφανίζεται μια φίλη τους και η Σουρεϊγιά προτείνει να τις βοηθήσει σε όλη την παράσταση και στις πρόβες, χωρίς όμως να τραγουδήσει. Ποιος θα τραγουδήσει τελικά στη θέση της Σουρεϊγιά;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Η Νύφη" πατήστε ΕΔΩ