Breaking News

Κουντουρά: «Έχουμε τρία συνεχόμενα χρόνια ιστορικά ρεκόρ στον τουρισμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Υπουργείο Τουρισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (ΠΟΤ) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν από κοινού στην Θεσσαλονίκη την 8η Διεθνή Συνάντηση του ΠΟΤ για τον «Τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού», η οποία πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Οκτωβρίου 2018.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου, πρόκειται για την υψηλού επιπέδου διεθνή συνάντηση του ΠΟΤ που ανέλαβε να διοργανώσει η χώρα μας, μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας από την Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, και τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, κ.Zurab Pololikashvili, τον Μάιο του 2018.

Το CNN Greece δημοσίευσε σήμερα βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Κουντουρά στο περιθώριο της 8ης Διεθνούς Συνάντησης του ΠΟΤ.

«Κατορθώσαμε να έχουμε τρία συνεχόμενα χρόνια ιστορικά ρεκόρ σε αφίξεις και σε έσοδα στον τουρισμό, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες» είπε η Υπουργός Τουρισμού και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι «Το 2018 έχουμε περίπου 15% αύξηση στις αφίξεις και περίπου 18% αύξηση στα έσοδα. Είναι ιστορικά ρεκόρ στον τουρισμό μας».

Δείτε όσα είπε στο CNN Greece.