Breaking News

Κωνσταντίνα Κλαψινού: Η πρόταση του ΣΚΑΪ της ανέτρεψε τα σχέδια για αποχή από την τηλεόραση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κωνσταντίνα Κλαψινού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα», στην οποία υποδύεται την Κλειώ, που είναι αριβίστρια, μεγαλομανής και ματαιόδοξη, σε αντίθεση με την πραγματική της ζωή, όπου δεν θα «ξεπουλούσε» τον έpωτα για... 30 αργύρια.

Η  όμορφη ηθοποιός, που συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», μεταξύ άλλων που είπε, εξήγησε στην «Espresso» και την Τεριάννα Παππά τους λόγους που την έκαναν να αλλάξει γνώμη και να πει το «ναι» στην πρόταση του ΣΚΑΪ για το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι δεν θέλει να έχει κάθε σεζόν παρουσία στη μικρή οθόνη και μάλιστα καθημερινή. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ήταν πιο πολύ οι συντελεστές που με έκαναν να το τολμήσω. Σίγουρα δεν ήταν στα σχέδιά μου να κάνω καθημερινό. Δεν ήταν καν στα σχέδιά μου η τηλεόραση και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μείνω εκτός φέτος. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να γίνονται κάποια διαλείμματα και για τους τηλεθεατές, αλλά και για εμάς τους ίδιους.

Όταν σου γίνεται κάποια πρόταση από ανθρώπους που θέλεις να δουλέψεις μαζί τους και σε πιστεύουν και σε θέλουν για τον συγκεκριμένο ρόλο, το σκέφτεσαι διαφορετικά.

Με τον Λοΐζο Ξενόπουλο, μεγάλο γνώστη της μυθοπλασίας, που ανέλαβε φέτος στο κανάλι, είχαμε συνεργαστεί στο Mega. Ήταν ένας λόγος για να πιστέψουμε όλοι σε αυτήν τη δουλειά.

Επίσης, είναι μια παραγωγή του κυρίου Καραγιάννη, με τον οποίο έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και θέλαμε να δουλέψουμε κάποια στιγμή, ενώ το όνομα της Ρένας Ρίγγα στο σενάριο και του Στέφανου Μπλάτσου στη σκηνοθεσία ήταν εγγύηση».

Πηγή: Espresso