Breaking News

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της και την απόφασή της να μην κάνει παιδιά, την ενασχόλησή της στο παρελθόν στο χώρο της showbiz και την κακή συνεργασία που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο "Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό", όπως και για την εμπειρία της στην πολιτική, μίλησε η  Μαρίνα Τσιντικίδου στην εκπομπή "Ελένη". 

Μεταξύ άλλων, η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη (1992) είπε στον Κωνσταντίνο Αρκά:

«Άλλαξα τελείως ρότα γιατί δεν με γέμιζε πια τίποτα. Ανακάλυψα αυτό που με γεμίζει. Πήγα σε μία σχολή κηποτεχνίας και όνειρό μου είναι να φτιάχνω κήπους.

Μπούχτισα πάρα πολύ από το χώρο της showbiz. Ήταν ενάντια στη φύση μου όλο αυτό. Δεν φταίει ο χώρος, αλλά εγώ, που έκανα μια επιλογή η οποία δεν μου ταίριαζε σαν ιδιοσυγκρασία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying. Ρώτα τον γιατί... Ήμουν 20, ήταν 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω... ήμουν κopιτσάκι. Έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένη με αυτό, αλλά έτσι είναι η ζωή...

Η εμπειρία μου στην πολιτική ήταν ο λόγος που πήρα τα βουνά και πήγα στη Μαρτινίκα και δεν θέλω να ξανακούσω τίποτα... Πολιτική άποψη είχα, επίγνωση δεν είχα για άλλη μια φορά...

Στην προσωπική μου ζωή άλλα λάθη κι εκεί... Όλα λάθος! Συνειδητά δεν έκανα οικογένεια. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Έχει τεράστια ευθύνη και θεωρούσα ότι δεν είμαι αρκετά σοφή ή δυνατή για να κάνω κάτι τέτοιο. Σήμερα στη ζωή μου είμαι καλά, είμαι σε κάποια σχέση πολλά χρόνια».

Πώς βλέπει τη σημερινή showbiz; «Μακριά απ' το... σπίτι μου και όπου θέλει ας πάει...».

Δείτε τα βίντεο από την εκπομπή του Alpha.