Breaking News

Μπακοδήμου για Καπουτζίδη: «Του βγάζω το καπέλο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" για το bullying και για τα γνωστά σχόλια που ακολούθησαν σε εκπομπές:

«Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και έχει τρομερή αίσθηση δικαίου. Αισθάνεται κάθε φορά ότι θέλει να τοποθετηθεί για μια κοινωνία καλύτερη. Νομίζω ότι είναι σπουδαίος. 

Τα όσα ακολούθησαν δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα επαναπροσδιορίσουμε τώρα αν είμαστε ίσοι όλοι το 2018. Νομίζω πως γυρνάμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, ότι όσο έχουν πολύ υψηλές θέσεις ακροδεξιοί ηγέτες τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ περίπλοκα για δεδομένα δικαιώματα. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, πρέπει να προστατεύσουμε τη λογική, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου. 

Είπε ο Γιώργος -  και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είναι -  ότι ενοχλήθηκε την παγκόσμια μέρα κατά του bullying να έχουν καλεσμένο στην εκπομπή έναν άνθρωπο, ο οποίος συχνά κάνει bullying και είναι ομοφοβικός... το ξέρουμε όλοι. Το ότι πήρε έναν συνάδελφο το βρίσκω εξαιρετικό γιατί κι εγώ θα το σκεφτόμουν, αλλά δεν θα το έκανα. Το ό,τι το έκανε του βγάζω το καπέλο».