Breaking News

Ο Αλέξανδρος Σταύρου αποκάλυψε πότε θα κάνει φινάλε η «Επιστροφή»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Σταύρου συμμετέχει στην κοινωνική σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή», όπου υποδύεται τον Πέτρο Λειβαδά, έναν  ιδιωτικό ντετέκτιβ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στην «Espresso» και τη Μαρία Ανδρέου εξήγησε γιατί δέχτηκε να περάσει ξανά την ταλαιπωρία των πολύωρων, καθημερινών γυρισμάτων, μετά την «Παρθένα Ζωή», στην οποία συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν. Επίσης, αποκάλυψε πότε η σειρά θα κάνει φινάλε στον ΑΝΤ1.

«Το δέλεαρ ήταν η ίδια η "Επιστροφή", ένα καθαρόαιμο αστυνομικό σίριαλ. Ως τηλεθεατής, όποτε βρίσκω χρόνο, μου αρέσει να βλέπω ξένες αστυνομικές σειρές γιατί με κρατούν σε εγρήγορση. Θεωρώ ότι έχει ξεκάθαρη δράση, γι' αυτό και ο βασικός της όρος είναι να κρατήσει η σειρά μόνο 60 επεισόδια... Μέχρι τον Φεβρουάριο. Παρά την επιτυχία της, δεν πρόκειται να συνεχιστεί...» δήλωσε ο Αλέξανδρος Σταύρου. 

Και πρόσθεσε - μεταξύ άλλων -, αφού χαρακτήρισε το σενάριο του σίριαλ "πολύ δυνατό": «Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για έναν γονιό είναι να του απαγάγουν το παιδί. Και μόνο ως εφιάλτη να το δεις στον ύπνο σου, θα σηκωθείς σοκαρισμένος και καταϊδρωμένος. Και, δυστυχώς, υπάρχουν οικογένειες που τους έχει συμβεί. Η κεντρική ηρωίδα (Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους), όπως και οι γονείς του Μπεν, δεν σταματάει με τίποτα να ψάχνει το παιδί της. Γι’ αυτήν η αποστολή της ζωής είναι να βρεθεί ο γιος της».

Πηγή: Espresso