Breaking News

Ο Γκλέτσος μίλησε για όλα: Η πολιτική, η κόρη του, η Μαρία Ελένη, ο Ψινάκης, η Μπάρμπα και ο... Ντάνος (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Απόστολος Γκλέτσος κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο τη συνέντευξη της ζωής του. 

Ο Δήμαρχος Στυλίδας και ηθοποιός εξήγησε γιατί ήταν δυστυχής όσο ζούσε στην Αθήνα, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του και τόνισε ότι θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Επίσης, θυμήθηκε το γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και μίλησε για την κόρη του και τη νέα του ζωή.

«Η μητέρα της είναι πιο αυστηρή με τα προσωπικά της. Εγώ δεν είμαι καθόλου, γιατί της έχω εμπιστοσύνη και δεν θέλω να της κάνω δύσκολη τη ζωή» είπε χαρακτηριστικά για την κόρη του, ενώ αποκάλυψε, αναφερόμενος στο γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου:

«Ο γάμος μου με τη Μαρία Ελένη ήταν μια τρέλα, το κάναμε για πλάκα. Η αείμνηστη Ζωή, η Μαρία Ελένη, βάλαμε στο χορό και τον Αλέξανδρο... Έγινε για να σπάσουμε πλάκα, ήταν πλάκα - πείραμα. Μπορεί και να πετύχαινε. Εγώ με τον Αλέξανδρο τα είχαμε μιλήσει, ξέραμε ότι αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο. Είχαμε 11 χρόνια διαφορά, αλλά τα 11 τα περίεργα... 19 - 31. Του λέω είναι δύσκολο το εγχείρημα. Μου λέει το ξέρω, είναι πείραμα... μπορεί να πετύχει, αφού το θέλετε κάντε το ρε παιδιά.

Το ήθελα, αλλά ήξερα ότι είναι δύσκολο να κάτσει. Ήταν ένα κopιτσάκι, το οποίο άκουγε κάτι μουσικές, κάτι... πριόνια μέσα στο σπίτι. Της έλεγα "Σε παρακαλώ, θέλω να κοιμηθώ". Έρχονταν οι φίλοι της και κάνανε πάρτι κάθε μέρα με τα... πριόνια. Ε, δεν γινόταν. Άντεξα 17 μέρες, 17 μέρες άυπνος! Έβαζε τη μουσική στο τέρμα. Ποιος να μαγειρέψει pε, είσαι καλά τώρα; Ήταν 19 τότε η Μαρία Ελένη».

«Ο Ηλίας Ψινάκης θα έκανε για υπουργός Πολιτισμού, όχι για Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος έχει... "λάντζα". Το ίδιο και η Βάνα Μπάρμπα» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η γοητεία του περνάει ακόμα στις γυναίκες που τον εpωτεύτηκαν στους "Ψίθυρους Καρδιάς";  «Αυτές θέλουν πιπίνια τώρα, μου ζητούν να τις γνωρίσω τον Στέφανο (Μιχαήλ) και τον Ντάνο!».

Δείτε όσα είπε στο DOT.