Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βαφτίζει ακόμη τα παιδιά της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή ήταν η σειρά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου να καθίσει στον καναπέ του Dot, λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει τη δεύτερη κόρη της. 

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός εξήγησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο γιατί πέρασε δύσκολα αυτό το καλοκαίρι, αλλά και γιατί δεν θέλει να βαφτίσει ακόμη τα παιδιά της. 

«Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάφτισα το παιδί μου. Έχω μια φιλοσοφία γι' αυτό το πράγμα, δεν είπα ότι "Δεν θα κάνω και τέλος". Είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει. Θα συμβεί αν υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις πολύ συγκεκριμένες, που εγώ και ο Φώτης έχουμε στο μυαλό μας. Είναι κάποια πράγματα που θέλω να γίνουν με το δικό μου τρόπο» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι εναντίον της βάφτισης. Αλλά θέλω να βρω, ας πούμε, έναν πνευματικό άνθρωπο, που να με αγγίξει για να βαφτίσω το παιδί μου. Θα μου άρεσε να έχει το παιδί μου τη δυνατότητα να επιλέξει. Γνωρίζω ότι βαφτίζουμε τα παιδιά από τόσο μωρά γιατί στην Τουρκοκρατία τα έπαιρναν και τα έκαναν Γενίτσαρους. Δηλαδή... τόσο απλά. Το έχω ακούσει αυτό, μπορεί να είναι η μισή αλήθεια. Όμως, γιατί να μην μπορεί ένας άνθρωπος να επιλέξει;»

Δείτε τη συνέντευξή της στο Dot.