Breaking News

Πολύνεκρο τροχαίο με λιμουζίνα στη Νέα Υόρκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολύνεκρο ατύχημα με 20 θύματα σημειώθηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, στο οποίο ενεπλάκη και μία λιμουζίνα που μετέφερε ανθρώπους σε ένα πάρτι.

Και τα 18 άτομα που επέβαιναν στη λιμουζίνα έχασαν τη ζωή τους,  μαζί με δύο πεζούς, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κωμόπολη Schoharie.

Σύμφωνα με το σάιτ του BBC, οι μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τη λιμουζίνα τύπου SUV να καταφτάνει με μεγάλη ταχύτητα σε μια διασταύρωση, να συγκρούεται με διερχόμενο όχημα και να καταλήγει σε χώρο στάθμευσης τοπικού καταστήματος παρασύροντας περαστικούς.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η λιμουζίνα πήγαινε σε μια γαμήλια δεξίωση. Αργότερα οι αναφορές υποστήριζαν ότι μετά από γάμο, η παρέα  πήγαινε σε πάρτι γενεθλίων. Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει ασαφής.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμη ονομαστεί επίσημα, όμως, οι New York Times μετέδωσαν ότι ανάμεσά τους είναι τέσσερις αδελφές και τουλάχιστον δύο ζευγάρια νεόνυμφων, όπως και ο οδηγός. 

Η τοποθεσία της διασταύρωσης λέγεται ότι βρίσκεται σε μια λοφώδη περιοχή. Οι τοπικές αρχές είχαν πρόσφατα απαγορεύσει στα μεγάλα φορτηγά να χρησιμοποιούν τμήματα της διαδρομής, επισημαίνει το BBC.

Η αστυνομία δήλωσε ότι έχει συσταθεί τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για να βοηθήσει τους συγγενείς των θυμάτων.