Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου (Επεισόδιο 27-10-2018)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το  βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τίμησε έναν σπουδαίο ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο, που σημάδεψε τη σύγχρονη καλλιτεχνική πορεία της χώρας, τον Μάνο Ελευθερίου, στον οποίο ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα...

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξένησε στο στούντιο για να ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Μάστορας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μιχάλης Δημητριάδης και Ασπασία Στρατηγού.

Ακόμη, οι νέες τραγουδίστριες Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Βιολέτα Ίκαρη και Κορίνα Λεγάκη και οι συνθέτες Γιώργος Ανδρέου και Περικλής Κανάρης ερμήνευσαν αξέχαστες επιτυχίες του, ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος μας θύμισε στιγμές και τραγούδια από τη συνεργασία τους.

Στην παρέα ήταν η αδερφή του Μάνου Ελευθερίου, Λιλή, οι φίλοι του Σταμάτης Φασουλής και Νένα Μεντή, ο συγγραφέας Θανάσης Νιάρχος, η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 27-10-2018)

Δείτε στο βίντεο όλα τα τραγούδια από τη χθεσινή βραδιά. Ολόκληρη η εκπομπή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.