Breaking News

Το Τατουάζ: Επεισόδια 43 - 44 - 45 - 46, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 22/10/18 - Επεισόδιο 43: Η Ελένη μπαίνει σε ένα γαϊτανάκι από ψέματα προκειμένου να κρατήσει κρυφή τη σχέση της με τον Φίλιππο, με σύμμαχό της την Αφροδίτη που προσπαθεί να την καλύψει. Η Όλγα στέλνει τη Βάσω στην απομόνωση, μια πράξη όμως που θα φέρει ανεπιθύμητες συνέπειες για την ίδια. Ο Σέκερης λέει όλη την αλήθεια στην Αμαλία κι εκείνη τον συμβουλεύει να μην γυρίσει την πλάτη στον γιο του.

Ο Νικόλας αναγκάζεται να πει ψέματα στην Αθηνά προκειμένου να κυνηγήσει την αποκλειστικότητα. Ο Πέτρος συνεχίζει να παίζει παιχνίδια με τη Μαργκώ και ο Θεοχάρης τον προειδοποιεί ότι παίζει με τη φωτιά. Η μέρα της κατάθεσης του Παύλου φτάνει και ο χειμαρρώδης χαρακτήρας του θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από το επιθυμητό. Επικρατεί χάος και η δίκη διακόπτεται. Ο Γιάννης επισκέπτεται τη Μάρθα κι αυτή τη φορά είναι πιο επιθετικός από ποτέ...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 43, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Δευτέρα 22/10/18 - Επεισόδιο 44: Ο Γιάννης Παρασχάκης φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια που ανατρέπουν τα πάντα; Η Ελένη πείθει τον Ορφέα να μείνει στα Μετέωρα, ενώ εκείνη επιστρέφει στην Αίγινα με μοναδικό σκοπό να δει… τον Φίλιππο! Η Νόρα πάει και βρίσκει τη Νάνσυ και την απειλεί ότι θα καταγγείλει τον Γιώργο στην αστυνομία! Ο Στέφανος επισκέπτεται πάλι το σπίτι των γονιών του κopιτσιού που είχε παρενοχλήσει ο Βασιλείου.

Αμηχανία επικρατεί στην παμπ όταν ο Θεοχάρης με τη Βέρα πάνε για ποτό και εντελώς απρόοπτα μπαίνουν στο μαγαζί η Αμαλία με τον Σέκερη! H Μάρθα καταθέτει στο δικαστήριο και η ομιλία της κλέβει την παράσταση! Ο Γιάννης Παρασχάκης αποκαλύπτει κάτι στον Παύλο και τον σοκάρει. Η Άννα καταθέτει στο δικαστήριο και η Σοφία Μπάκα την στριμώχνει άσχημα!

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 44, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 23/10/18 - Επεισόδιο 45: Η ύπουλη κίνηση της Νικόλ αφήνει τους πάντες άφωνους και κυρίως την Άννα, που δεν θα διστάσει να συγκρουστεί ανοιχτά μαζί της. Σε σύγκρουση όμως έρχεται και ο Παύλος με τη Μάρθα, όταν μαθαίνει πως του έκρυψε την αλήθεια για το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας. Ο Νικόλας συντηρεί την εξαφάνισή του με ψέματα προς την Αθηνά, που ακόμα δεν έχει υποψιαστεί τίποτα. Μια απρόσμενη κατάθεση έρχεται να δώσει ανάσες στην Όλγα που ελπίζει πια σε ένα θαύμα για να γλιτώσει την καταδίκη, ενώ η Βάσω συνεχίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση στο κελί.

Ο έpωτας του Φίλιππου και της Ελένης φουντώνει όλο και περισσότερο..ο κίνδυνος να μάθει ο Ορφέας είναι πια ορατός... Την ίδια ώρα η Χριστίνα δεν θα διστάσει να κάνει μια κίνηση προς τον Ορφέα που θα τον ξαφνιάσει. Η Μαργκώ δείχνει να χάνει τον έλεγχο σε σχέση με τον Πέτρο; Η πληροφορία που φτάνει στ' αυτιά του Θεοχάρη και της Αμαλίας θα ταράξει τις ισορροπίες. Η Τατιάνα παρακούει τις εντολές του Σέκερη κι ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε μια ριψοκίνδυνη επιχείρηση...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 45, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 23/10/18 - Επεισόδιο 46:  Όσο η δίκη συνεχίζεται, η θέση της Όλγας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Η μαρτυρία της Πολυξένης ότι ο Αλέξανδρος προσπάθησε να την δωροδοκήσει, κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Όταν έρχεται η ώρα για την απολογία της, η Όλγα διηγείται τα γεγονότα όπως συνέβησαν εκείνη τη μέρα και είναι πολύ συγκινητική, αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να πείσει τους δικαστές και τους ενόρκους. Στο μεταξύ, στο Λονδίνο, η Αμαλία μιλάει πολύ αυστηρά στη Νικόλ για την παρέμβασή της στην υπόθεση του δικαστηρίου και με μεγάλη της έκπληξη ανακαλύπτει πως η Νικόλ έχει πλέον αλλάξει πολύ.

Ο Φίλιππος για να κάνει έκπληξη στην Ελένη, βγάζει εισιτήρια για το Παρίσι και προσπαθεί να την πείσει, να πει ένα ψέμα στον Ορφέα, για να ταξιδέψουν μαζί. Στα Μετέωρα, η Χριστίνα εκδηλώνεται στον Ορφέα και του εκφράζει την «συμπάθειά» της πηγαίνοντας εντελώς ξαφνικά στο δωμάτιό του. Στη φυλακή, η Όλγα αντιμετωπίζει την επίθεση της Σάσας, σε ένα περιστατικό που θα έχει απρόσμενη εξέλιξη...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 46, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Το Τατουάζ" πατήστε ΕΔΩ