Breaking News

Βαλάντης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου - Το μήνυμά του από το νοσοκομείο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ο Βαλάντης είχε συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό, όταν αποκάλυψε στο Πρωινό ότι θα συμμετείχε στο «Nomads - Μαδαγασκάρη», ωστόσο στις εξετάσεις που έκανε, μετά τη συμφωνία με την παραγωγή, διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό.

«Ευτυχώς θα χειρουργηθώ από τους γιατρούς μου. Θα τον αφαιρέσουν και όλα καλά... Είναι μία νέα ασθένεια... ένα καινούριο είδος καρκίνου, το οποίο είναι  ύπουλο στην αρχή, γιατί δεν φαίνεται...» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής...

Ο Βαλάντης υπεβλήθη τελικά σε επιτυχημένη επέμβαση. Σήμερα συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο ανέφερε: 

«Καλημέρα σας... Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά».

Στο βίντεο μίλησε και ο γιατρός, ο οποίος εξήγησε: «Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές, χωρίς τίποτα. Τα πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα».

Στη λεζάντα o Βαλάντης έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε !! See you soon...😉».