Breaking News

Ζένια Μπονάτσου: «Επειδή γίνονται πολλά σχόλια για τον πατέρα μου, ότι πέθανε από άλλα αίτια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ζένια Μπονάτσου συμμετέχει στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο» του Αλέκου Σακελλάριου, που έρχονται στο θέατρο ΗΒΗ, σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου...

Με αφορμή το ρόλο της, η κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την παράσταση, ενώ αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στην απώλεια του πατέρα της. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Επειδή γίνονται πολλά σχόλια για τον πατέρα μου, ότι πέθανε από άλλα αίτια, καλύτερα ο κόσμος να γνωρίζει πριν μιλήσει... Το τι έκανε στη ζωή του είναι άλλο και άλλο από το τι πέθανε...

Όταν εγώ διαβάζω σχόλια ότι ήταν επιλογή του να αφήσει την οικογένειά του, επειδή έκανε κάποια πράγματα... Δεν μου γράψανε, τα βλέπω στο Youtube τα σχόλια. Tα βλέπω από μικρή. Κακό είναι που κάθομαι και ασχολούμαι, αλλά όταν οι άνθρωποι γράφουν αυτό, εμένα με ενοχλεί, οπότε προτιμώ να βγω και να πω την αλήθεια, παρά να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. 

Το τι έκανε στη ζωή του, ήταν επιλογή του. Δεν έχει καμία σχέση με τον λόγο που πέθανε. Δηλαδή δεν ήταν επιλογή του να αφήσει ένα παιδί και μία γυναίκα στα καλά καθούμενα, επειδή ήθελε η ζωή του να είναι ροκ... Και στα τελευταία του είχε σοβαρέψει πάρα πολύ, από όσα μου έχουν πει, γιατί είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την οικογένειά του.»

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό η Ζένια Μπονάτσου.