Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 302 - 303 - 304 - 305, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 302+303: Η Μεράλ απελπισμένη και με τις προτροπές της Ζεχρά, παίρνει από το χρηματοκιβώτιο του Σαντρί το ποσό που χρειάζεται για να αλλάξει τα αποτελέσματα του τεστ. Όταν ο Σανπρί ανακαλύπτει την εξαφάνιση των χρημάτων, κατηγορεί την Καντέρ. Η Καντέρ απογοητευμένη από την ουδέτερη στάση της Μεράλ και μην αντέχοντας τις ανυπόστατες κατηγορίες πηγαίνει στην αστυνομία και υποβάλλει μήνυση.

Ο Σερκάν ετοιμάζει μια έκπληξη στην Τζεμρέ και της ζητά να περάσει μαζί του μια νύχτα. Η Εϊλούλ την βοηθά να αποδράσει από το οικοτροφείο. Η Τζεμρέ ευτυχισμένη πηγαίνει να τον συναντήσει. Η μοίρα όμως της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η αστυνομία βρίσκεται στο σπίτι του Σαντρί και διεξάγει έρευνα για τα κλεμμένα χρήματα. Η Καντέρ είναι τρομερά εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά της Μεράλ η οποία ούτε καν μπαίνει στον κόπο να υπερασπιστεί τη φίλη της. Η έρευνα της αστυνομίας ξεκινά και η Ζεχρά προκειμένου να σώσει τη Μεράλ και τον εαυτό της από την κατηγορία της κλοπής, θα προτιμήσει να συκοφαντήσει μια κοπέλα από το υπηρετικό προσωπικό του σπιτιού.

Η αγωνία της Ζεχρά θα επηρεάσει την εγκυμοσύνη της, ενώ το τελικό χτύπημα θα το δώσει ο εκνευρισμός του Γκιουνέι. Η ταραχή, όμως, δεν επικρατεί μόνο στο σπίτι του Σαντρί. Ο Σερκάν μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και η Τζεμρέ προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη στον φίλο της. Οι εξετάσεις του Σερκάν θα δείξουν πως τα πράγματα θα είναι μάλλον δύσκολα στο εξής για τον νεαρό...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Επεισόδια 304+305: Η Ναζάν και η Τζεμρέ αναγκάζονται να πουν την αλήθεια στον Σερκάν ότι έχει λευχαιμία. Τώρα εκείνος, όπως και οι αγαπημένοι του άνθρωποι, καλούνται να συμβιβαστούν με το νέο δεδομένο στη ζωή τους. Στο σπίτι του Γκιουνέι και της Σονγκιούλ η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Ζεχρά γκρινιάζει, το μωρό κλαίει, ο Γκιουνέι παραπονιέται ότι δεν μπορεί να μελετήσει, ενώ η Σονγκιούλ προσπαθεί να ξεχνά την κουραστική δουλειά της και να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Ωστόσο, τα πρώτα καβγαδάκια με τον Γκιουνέι κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ ο νεαρός βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του.

Στο μεταξύ, το ζήτημα της απαγωγής της Εμέλ θα φέρει πιο κοντά την Εϊλούλ με τον αστυνόμο Αλί, αλλά και η Φεριντέ θα μπορεί πλέον και επίσημα να συνεργάζεται για την αστυνομία προσφέροντας της γνώσεις της πάνω στην παιδική ψυχολογία. Όσο κι αν η Μεράλ προσπαθεί να πείσει την πλούσια οικογένεια για το ότι είναι η πραγματική κόρη του Αϊχάν, εξαγοράζοντας υπαλλήλους του νοσοκομείου για να αλλάξουν τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας, ένα παλιό μέλος της οικογένειας θα έρθει για να ταράξει τα νερά και να φέρει στο φως την αλήθεια...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ