Breaking News

ELIF: Επεισόδια 217 - 218, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 22/11/18 - Επεισόδιο 217:  Ο Φεγιάζ αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για τα εγκλήματα της Αρζού. Όταν ο Νετζντέτ τον πιέζει, οι δύο άντρες τσακώνονται άσχημα. Ο Νετζντέτ απειλεί με όπλο τον Φεγιάζ αλλά κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο Νετζντέτ είναι αυτός που δέχεται μια σφαίρα.

Ο Φεγιάζ παίρνει το όπλο και το σκάει και ζητάει καταφύγιο σε έναν συγγενή του. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να τον πάει σπίτι. Εκεί καλούν έναν γιατρό ο οποίος και αφαιρεί τη σφαίρα. Αν και δεν μπορούν πια να την παρενοχλούν όπως παλιά, οι συγκρατούμενες της Αρζού συνεχίζουν να την κοροϊδεύουν και αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση διαζυγίου της.

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Νετζντέτ να τον ρωτήσει γιατί δεν την έχει αποφυλακίσει ακόμα και ο Ερκούτ την ενημερώνει πως κάποιος πυροβόλησε τον πατέρα της. Ο Μουράτ και η Φεριντέ έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Η Φεριντέ δεν καταφέρνει να βρει δουλειά και ο Μουράτ αποφασίζει να μιλήσει στη Μελέκ για την προσλάβει στο εστιατόριο. Ο Μουράτ χαίρεται όταν η Μελέκδέχεται να συναντήσει τη Φεριντέ. Και η Φεριντέ ενθουσιάζεται και μαζί πηγαίνουν αμέσως στη Μελέκ.


Παρασκευή 23/11/18 - Επεισόδιο 218:  Η Ελίφ κάνει τα μαθήματά της αλλά η Τουγτσέ δεν διαβάζει καθόλου. Ενοχλεί συνεχώς την Ελίφ και συμπεριφέρεται άσχημα, όπως παλιά. Η Ζεϊνέπ φροντίζει η Ελίφ να μιλήσει με τη Μελέκ στο τηλέφωνο. Η Ελίφ μιλάει με ενθουσιασμό για το σχολείο της. Η Μελέκ νιώθει ταυτόχρονα χαρά και λύπη. Όταν η Ελίφ ρωτάει τη Ζεϊνέπ για τη μητέρα της εκείνη της λέει πως προς το παρόν δεν μπορεί να τη δει. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να επιστρέψει στη σχολή της και όλοι χαίρονται για εκείνη. Ο Νετζντέτ συνέρχεται και ζητάει από τον Ερκούτ να βρει τον Φεγιάζ το συντομότερο δυνατό.

Ο Ερκούτ εντοπίζει τον άντρα, που βοηθάει τον Φεγιάζ και μαθαίνει που κρύβεται. Ο Νετζντέτ του ζητάει να τον σκοτώσει. Ο Ερκούτ όμως δεν μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και αφήνει τον Φεγιάζ να το σκάσει. Εκείνος τον προειδοποιεί να μην εμπιστεύεται τον Νετζντέτ και να σώσει τον εαυτό του όσο είναι καιρός. Ο Ερκούτ λέει ψέματα στον Νετζντέτ πως ο Φεγιάζ είναι νεκρός. Χωρίς να το γνωρίζει η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ δίνει στον Βεϊσέλ τα χρήματα, που ζήτησε. Του εξηγεί πως η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τίποτα και του ζητάει να της τηλεφωνήσει και να της πει πως κατάφερε να βρει τα χρήματα.

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ