Breaking News

ELIF: Επεισόδια 222 - 223, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 29/11/18 - Επεισόδιο 222:  Ο Μελίχ πιστεύει και εκείνος πως ο Βεϊσέλ λήστεψε το εστιατόριο της Μελέκ. Δεν θέλουν όμως να ενημερώσουν την αστυνομία γιατί δεν θέλουν να πληγωθεί η Ζεϊνέπ. Ο Μελίχ όμως είναι αποφασισμένος να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ. Η Φεριντέ κρυφακούει τη συζήτηση ανάμεσα στα αδέλφια και ενημερώνει τον Μουράτ. Εκείνος δεν μπορεί να το πιστέψει και είναι έξαλλος με τον πατέρα του.

Καθώς η Φεροντέ καθαρίζει τα τραπέζια βρίσκει μια ταυτότητα στο πάτωμα και μαζί με τον Μουράτ σκέφτονται πως ίσως είναι του κλέφτη. Ο Μουράτ πηγαίνει την ταυτότητα στην αστυνομία. Ο Βεϊσέλ ισχυρίζεται πως δεν έκλεψε το μαγαζί της Μελέκ αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Στενοχωριέται πολύ όταν μαθαίνει πως και ο Μουράτ πιστεύει ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Μόνο η Τουλάι τον εμπιστεύεται. Στο κτήμα ετοιμάζουν το τραπέζι για το δείπνο προς τιμή της Ζεϊνέπ. Όλο το σπίτι είναι στολισμένο και είναι καλεσμένοι και η Μελέκ, ο Μελίχ, ο Βεϊσέλ, η Τουλάϊ και ο Μουράτ αλλά όλοι βρίσκουν μια δικαιολογία για να μην παρευρεθούν.

Η Γκόντζα δίνει το όπλο στον Νετζντέτ. Εκείνος της λέει πως ξέρει ότι του είπε ψέματα και πως θα πρέπει από εδώ και πέρα να προσέχει τις κινήσεις της διαφορετικά θα το πληρώσει. Η Γκόντζα τρομοκρατείται από τα λόγια του αλλά δεν μπορεί να πει όχι όταν ο Νετζντέτ επιμένει να μείνει για δείπνο. Ο Μουζαφέρ κρατώντας το όπλο παραδίδεται στην αστυνομία και ομολογεί ότι πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. Λέει στην αστυνομία πως ήθελε να τρομάξει την Αρζού γιατί του χρώσταγε χρήματα αλλά το όπλο εκπυρσοκρότησε ενώ η Αρζού προσπαθούσε να του ξεφύγει. Δεν θα ομολογούσε ποτέ τι έκανε αν η Αρζού δεν έμπαινε φυλακή, δεν μπορεί να δεχθεί ότι ένας αθώος θα πλήρωνε για το δικό του λάθος.

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Μουζαφέρ και η Αρζού αποφυλακίζεται. Φεύγοντας λέει στις υπόλοιπες κρατούμενες πως είναι εκεί παγιδευμένες σαν τα ποντίκια και δεν θα θυμάται καμία τους. Φεύγει χωρίς να τις αποχαιρετίσει και πηγαίνει αμέσως στο κτήμα. Όλοι ξαφνιάζονται με την παρουσία της Αρζού και μετά το πρώτο σοκ τη ρωτάνε πως τολμάει, μετά από όλα όσα έγιναν, να εμφανίζεται μπροστά τους. Η Τουγτσέ τρομάζει και στενοχωριέται ενώ το ύφος της Αρζού τους εξοργίζει όλους. Τη διατάζουν να φύγει αλλά η Αρζού τους λέει πως όσο μένει εκεί η κόρη της και είναι παντρεμένη με τον Κενάν, δεν φεύγει. Κατά τη διάρκεια του καυγά, η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 222 ΕΔΩ

Παρασκευή 30/11/18 - Επεισόδιο 223:  Όταν η Ζεϊνέπ ηρεμεί, μιλάει με τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ του λέει πως αφού η Αρζού αθωώθηκε και είναι και η μητέρα της Τουγτσέ, πρέπει να βρούνε έναν τρόπο να συνυπάρχουν. Ο Σελίμ όμως δεν μπορεί να το δεχθεί. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη, που είναι πάλι μαζί με τη μητέρα της. Η Αρζού της λέει πως δεν θα χωρίσουν με τον πατέρα της και όλα θα είναι όπως παλιά και η χαρά της Τουγτσέ μεγαλώνει. Όλοι στο κτήμα είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν μπορούν να βρουν έναν τρόπο να ξεφορτωθούν την Αρζού από τη ζωή τους. Δεν θέλουν όμως να στενοχωρήσουν και την Τουγτσέ. Η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως επέστρεψε στο κτήμα και πως είναι ανεπιθύμητη από όλους εκεί.

Ο Νετζντέτ της ζητάει να μην ηττηθεί και να θυμάται πάντα τον στόχο τους. Πατέρας και κόρη κάνουν νέα σχέδια. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται το κτήμα και κατηγορεί την οικογένεια πως συκοφάντησαν την κόρη του. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος όταν η Αρζού και ο Νετζντέτ απειλούν να πάρουν την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ δεν αντέχει την ένταση και χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουγτσέ ξεσπάει σε κλάματα και ικετεύει τη μητέρα της να μείνουν στο κτήμα. Η Αρζού αρπάζει την ευκαιρία και της λέει πως θα μείνουν στο κτήμα και θα είναι από εδώ και πέρα πάντα μαζί. Η Αρζού λέει στη Ζεϊνέπ πως αυτή είναι η κυρία του σπιτιού και η Ζεϊνέπ της απαντάει πως το μόνο που θέλει είναι η ηρεμία της.

Ο Σελίμ έρχεται και πετάει έξω την Αρζού. Ο Σελίμ ρωτάει τον Κενάν αν έχει παρελθόν με τον Νετζντέτ και εκείνο με την Αλιγιέ του απαντούν πως δεν υπάρχει τίποτα. Ο Χασάν επισκέπτεται τον Κενάν και τον ενημερώνει πως ο ξάδελφός του έχει αποφασίσει να πουλήσει τη γη του αλλά πιστεύει πως πήρε αυτή την απόφαση μετά από πίεση. Ο Κενάν πιστεύει πως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ο Νετζντέτ. Όταν ο Μουράτ δίνει στην αστυνομία την ταυτότητα ανακαλύπτουν πως πράγματι αυτός ο άντρας λήστεψε το εστιατόριο της Μελέκ. Ο Βεϊσέλ αποκαθιστά το όνομά του και όλοι λυπούνται επειδή τον κατηγόρησαν άδικα και απολογούνται. Ο Βεϊσέλ είναι έξαλλος, αλλά με την υποστήριξη της Τουλάι συμφιλιώνεται με όλους.

Εκείνη τη στιγμή ο Βεϊσέλ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα σχετικά με τα χρέη του αλλά δεν απαντάει και ο Μελίχ καταλαβαίνει πως ο Βεϊσέλ έχει πρόβλημα. Ο Μουράτ συστήνει τη Φεριντέ στον Βεϊσέλ και την Τουλάι και τους λέει πως χάρη σε αυτή έπιασαν τον αληθινό κλέφτη. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ συμπαθούν πολύ την κοπέλα. Η Γκιουλνούρ λέει στον Μελίχ και τη Μελέκ τα νέα για την επιστροφή της Αρζού στο κτήμα και θυμώνουν. Η Μελέκ ανησυχεί για την ασφάλεια της Ζεϊνέπ και της Ελίφ αλλά η Γκιουλνούρ και ο Μελίχ τη διαβεβαιώνουν πως όλοι στο κτήμα ξέρουν την Αρζού πολύ καλά και δεν θα της επιτρέψουν να κάνει κακό σε κανέναν...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 223 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ