Breaking News

ELIF: Επεισόδια 229 - 230 - 231, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 10/12/18 - Επεισόδιο 229: Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ του λέει πως ο Κενάν πήρε το όπλο του και έφυγε και του ζητάει να τρέξει να τον σταματήσει πριν κάνει κάποια τρέλα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως για όλα όσα συμβαίνουν ευθύνεται η Αρζού. Σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει στο δωμάτιο της και της λέει πως έκανε συμμαχία με τον πατέρα της και κατέστρεψε την οικογένεια. Ο Κενάν σημαδεύει τον Νετζντέτ και του λέει πως ήρθε η ώρα να τελειώσουν όλα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και πυροβολεί τον Κενάν.

Ο Μελίχ φτάνει στο κτήμα του Νετζντέτ και εκείνος του λέει να πάρει τον Κενάν και να φύγουν και από εδώ και πέρα να ασχολούνται με τις δικές τους δουλειές. Ο Μελίχ μεταφέρει τον Κενάν στο νοσοκομείο καθώς έχει δεχθεί μια σφαίρα στον ώμο. Ο Κενάν δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο αλλά ο Μελίχ δεν τον ακούει. Ο Ερκούτ σώζει για δεύτερη φορά τη ζωή του Νετζντέτ και εκείνος τον θεωρεί πλέον γιο του. Ο Ερκούτ παραμένει σιωπηλός και ο Νετζντέτ τον ρωτάει τι σκέφτεται. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως στο παρελθόν δεν μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη για τη γυναίκα, που αγαπούσε γιατί ήταν δειλός αλλά από τότε, που τον πήρε υπό την προστασία του ξεπέρασε όλους τους φόβους του και τον ευχαριστεί για αυτό.

Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως μέχρι πριν από λίγο καιρό η μία υποστήριζε την άλλη. Όμως από τότε που έμαθε πως η Ελίφ είναι εγγονή της άλλαξε και θέλει να την απομακρύνει από την οικογένεια Συνεχίζει λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει να κληρονομήσει την οικογενειακή περιουσία η Ελίφ. Η Αλιγιέ μένει άφωνη από όλα όσα ακούει. Η Αρζού πιστεύει πως η Αλιγιέ υποκρίνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα αλλά όταν η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της, η Αρζού συνειδητοποιεί πως η πεθερά της δεν ήξερε ότι η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν και πως μόνη της αποκάλυψε την αλήθεια. Μετά τις αποκαλύψεις της Αρζού, η Αλιγιέ συνειδητοποιεί για ποιο λόγο η Αϊσέ έφερε την Ελίφ στο κτήμα. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η εγγονή της ήταν δίπλα της τόσο καιρό και δεν μπορεί να δεχθεί την κακή αντιμετώπιση, που είχε στο ίδιο της το σπίτι η Ελίφ.

Όταν η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο, η Αλιγιέ την αγκαλιάζει και τη γεμίζει φιλιά. Κανείς δεν καταλαβαίνει τον λόγο, ιδιαίτερα η Ελίφ. Η Αλιγιέ καλεί τον Κενάν για να του μιλήσει και πανικοβάλλεται όταν απαντάει ο Μελίχ. Ο Μελίχ την καθησυχάζει και της εξηγεί πως ο Κενάν είναι καλά. Η Αρζού δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόδωσε μόνη της το μυστικό για την Ελίφ. Πηγαίνει στην Αλιγιέ και της λέει πως όσα της είπε είναι δικές της σκέψεις, δεν είναι σίγουρη για όσα είπε αλλά δεν καταφέρνει να πείσει την Αλιγιέ. Η Αρζού είναι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό της και ξέρει πως «έσκαψε μόνη της τον λάκκο της». Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως η γιαγιά της αγκαλιάζει συνεχώς την Ελίφ με δάκρυα.

Η μικρή είναι λυπημένη γιατί και η μαμά της κλαίει. Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως έχει συμφιλιωθεί πια με την Ελίφ και τη νιώθει αδελφή της και ζητάει από τη μητέρα της να συμφιλιωθεί και εκείνη με τον πατέρα της. Ακούγοντας τα λόγια της κόρη της, η Αρζού αναρωτιέται αφού η Τουγτσέ βρήκε την αδελφή της, τι ρόλο παίζει πια αυτή στη ζωή της. Η Τουγτσέ τρομάζει και φεύγει από το δωμάτιο. Η Μελέκ δεν μπορεί να βγάλει την Ελίφ από το μυαλό της. Δεν ξέρει πως η Αλιγιέ έμαθε την αλήθεια και φοβάται πως η κόρη της δεν έχει κανέναν να την προστατεύει στο κτήμα. Ο Σελίμ της λέει πως θα φέρει την Ελίφ την επόμενη μέρα και για αυτό δεν πρέπει να στενοχωριέται. Η Μελέκ ανακουφίζεται και αποφασίζει να φτιάξει το αγαπημένο κέικ της κόρης της.

Η Τουλάι είναι πολύ στεναχωρημένη με τη συμπεριφορά του Βεϊσέλ και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Ο Βεϊσέλ απολογείται και την ικετεύει να μείνει μαζί του αλλά η Τουλάι του λέει πως δεν την εμπιστεύεται και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ανεχθεί, ξέρει πως το παρελθόν της θα είναι πάντα ανάμεσά τους. Του δίνει τα κλειδιά από το σπίτι, που νοίκιασε και φεύγει. Ο Βεϊσέλ είναι πολύ λυπημένος και εξηγεί στον Μουράτ τι συνέβη. Ο Μουράτ θυμώνει μαζί και του λέει πως πρέπει να βρει την Τουλάι και να της ζητήσει συγγνώμη...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 229 ΕΔΩ

Τρίτη 11/12/18 - Επεισόδιο 230: Η Αλιγιέ φροντίζει την Ελίφ και λυπάται που εξαιτίας τους το κopιτσάκι στερείται τη μητέρα του. Αποφασίζει να μη τη στείλει σχολείο και της λέει πως θα την πάει κάπου ξεχωριστά. Η Αλιγιέ πηγαίνει την εγγονή της στο εστιατόριο της Μελέκ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που βλέπει τη μητέρα της. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ. Εκείνη της λέει πως τα ξέρει όλα και η Μελέκ δεν ξέρει τι να της απαντήσει. Οι δύο γυναίκες έχουν μια ειλικρινή συζήτηση. Η Αλιγιά απολογείται στη Μελέκ και της λέει πως ο Κενάν έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για την Ελίφ και πως έτσι θα επιστρέψει στις ζωές τους η γαλήνη, που έχασαν. Η Μελέκ λέει στην Αλιγιέ πως ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και απείλησε να τη σκοτώσει αν μιλούσε στον Κενάν.

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ είναι πλέον υπό την προστασία της και θα κρατήσει το μυστικό τους μέχρι να λυθεί το θέμα του Νετζντέτ. Τα λόγια της ανακουφίζουν τη Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι δίπλα στη μητέρα της και στενοχωριέται που τη βλέπει σε άσχημη κατάσταση. Η Αρζού έχει κατάθλιψη και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Στενοχωριέται επειδή βλέπει την Αλιγιά να φροντίζει την Ελίφ. Τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως της ξέφυγε μπροστά στην Αλιγιέ η αλήθεια για την Ελίφ και κατέστρεψε τα πάντα. Ζητάει τη βοήθειά του. Ο Νετζντέτ θυμώνει με την Αρζού επειδή είπε την αλήθεια στην Αλιγιέ και της ζητάει να μην του τηλεφωνήσει ξανά. Η Αρζού απελπισμένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χάπια.

Ο Νετζντέτ και ο Ερκούτ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να εμποδίσουν την Αλιγιέ από το να πει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Η Γκόντζα πηγαίνει πρωινό στο δωμάτιο της Αρζού αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη. Ο Σελίμ πηγαίνει στο κτήμα για να πάει τα παιδιά στο σχολείο αλλά μαθαίνει πως η Αλιγιέ έχει πάει βόλτα με την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή ακούει τις φωνές της Γκόντζα να ζητάει βοήθεια. Ο Σελίμ σπάει την πόρτα από το δωμάτιο της Αρζού και τη βρίσκουν χωρίς τις αισθήσεις της με άδεια μπουκάλια από χάπια γύρω της. Ο Σελίμ και η Γκόντζα τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα τα βάζει με τον εαυτό της επειδή δεν πήγε νωρίτερα να δει την Αρζού και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Η κατάσταση του Κενάν είναι καλή και παίρνει αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Μελίχ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να κάνει την Τουλάι να τον συχωρήσει. Ο Μουράτ έχει μια ιδέα...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 230 ΕΔΩ

Τετάρτη 12/12/18 - Επεισόδιο 231: Η Αλιγιέ καταλαβαίνει από τα λόγια της Ελίφ ότι και ο Σελίμ γνωρίζει την αλήθεια. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Αλιγιέ και την ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού. Η Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα, μετά από εντολή της Αλιγιέ, πηγαίνει την Ελίφ στην καφετέρια και προσπαθεί να μάθει από τη μικρή που την πήγε η Αλιγιέ. Η Ελίφ δεν της λέει τίποτα αλλά η Γκόντζα καταλαβαίνει πως πήγαν να δουν τη Μελέκ. Ενημερώνει αμέσως τον Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ πηγαίνει στο νοσοκομείο μαζί με τον Ερκούτ. Ο Σελίμ ρωτάει την Αλιγιά που πήγε με την Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως την πήγε στη μητέρα της. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και η Αλιγιέ του εξηγεί με ποιο τρόπο έμαθε την αλήθεια.

Ο Σελίμ με τη σειρά του της εξηγεί πως η Αϊσέ λίγο πριν πεθάνει του εμπιστεύθηκε την Ελίφ και λέει στη μητέρα του πως πρέπει να πουν την αλήθεια στον Κενάν. Η Αλιγιέ όμως αντιδρά και ο Σελίμ δεν καταλαβαίνει το γιατί. Ο Κενάν και ο Μελίχ επιστρέφουν στο κτήμα και δεν έχουν ιδέα για το τι έχει συμβεί. Η Κιράζ τους λέει πως η Αρζού έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζού επειδή δεν σκέφτεται καθόλου τις επιπτώσεις των πράξεων της στη ψυχολογία της Τουγτσέ. Στο νοσοκομείο ο Κενάν βλέπει την Ελίφ και ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως ήρθε μαζί με την Αλιγιέ. Ενώ ρωτάει την Αλιγιέ που είχε πάει με την Ελίφ, έρχεται ο Νετζντέτ. Η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από την Αλιγιέ. Οι γιατροί τους ενημερώνουν πως η ζωή της Αρζού δεν διατρέχει κίνδυνο και πως θα την κρατήσουν για παρακολούθηση.

Ο Κενάν αφήνει στο νοσοκομείο την Γκόντζα με τον Νετζντέτ και φεύγει με τους υπόλοιπους. Όταν επιστρέφει σπίτι, ο Κενάν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ο Μελίχ αποφασίζει να πάει μαζί του. Ο Νετζντέτ στενοχωριέται όταν βλέπει την Αρζού σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Τα βάζει με την Γκόντζα επειδή παραμέλησε την Αρζού και εκείνη του λέει πως η Αρζού της φέρεται άσχημα και για αυτό είναι δύσκολο να είναι δίπλα της. Ο Νετζντέτ της υπόσχεται να μιλήσει στην Αρζού. Όταν συνέρχεται η Αρζού έχει μια νέα νευρική κρίση. Ο Νετζντέτ της κρατάει το χέρι και της λέει πως από εδώ και πέρα θα είναι στο πλευρό της και η Αρζού ηρεμεί.

Ο Σελίμ είναι σίγουρος πως η Αλιγιέ και ο Κενάν κρύβουν κάτι σχετικά με τον Νετζντέτ και τους πιέζει να του πουν την αλήθεια. Του αποκαλύπτουν τα πάντα και ο Σελίμ γίνεται έξαλλος. Η Κιράζ διακόπτει την κουβέντα τους επειδή δεν βρίσκει πουθενά την Ελίφ. Όλοι ανησυχούν. Βρίσκουν το ποδήλατο και ένα παπούτσι της στον κήπο. Η Μελέκ είναι ευχαριστημένη για την αλλαγή στη συμπεριφορά της Αλιγιέ. Λυπάται όταν μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα της Αρζού από τον Μελίχ. Η Μελέκ λέει στον Μελίχ τη Ζεϊνέπ πως η Αλιγιέ ξέρει την αλήθεια για την Ελίφ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 231 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ