Breaking News

ELIF: Επεισόδια 229 - 230 - 231, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 10/12/18 - Επεισόδιο 229: Ο Μελίχ πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ του λέει πως ο Κενάν πήρε το όπλο του και έφυγε και του ζητάει να τρέξει να τον σταματήσει πριν κάνει κάποια τρέλα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως για όλα όσα συμβαίνουν ευθύνεται η Αρζού. Σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει στο δωμάτιο της και της λέει πως έκανε συμμαχία με τον πατέρα της και κατέστρεψε την οικογένεια. Ο Κενάν σημαδεύει τον Νετζντέτ και του λέει πως ήρθε η ώρα να τελειώσουν όλα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και πυροβολεί τον Κενάν.

Ο Μελίχ φτάνει στο κτήμα του Νετζντέτ και εκείνος του λέει να πάρει τον Κενάν και να φύγουν και από εδώ και πέρα να ασχολούνται με τις δικές τους δουλειές. Ο Μελίχ μεταφέρει τον Κενάν στο νοσοκομείο καθώς έχει δεχθεί μια σφαίρα στον ώμο. Ο Κενάν δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο αλλά ο Μελίχ δεν τον ακούει. Ο Ερκούτ σώζει για δεύτερη φορά τη ζωή του Νετζντέτ και εκείνος τον θεωρεί πλέον γιο του. Ο Ερκούτ παραμένει σιωπηλός και ο Νετζντέτ τον ρωτάει τι σκέφτεται. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως στο παρελθόν δεν μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη για τη γυναίκα, που αγαπούσε γιατί ήταν δειλός αλλά από τότε, που τον πήρε υπό την προστασία του ξεπέρασε όλους τους φόβους του και τον ευχαριστεί για αυτό...


Τρίτη 11/12/18 - Επεισόδιο 230: Η Αλιγιέ φροντίζει την Ελίφ και λυπάται που εξαιτίας τους το κopιτσάκι στερείται τη μητέρα του. Αποφασίζει να μη τη στείλει σχολείο και της λέει πως θα την πάει κάπου ξεχωριστά. Η Αλιγιέ πηγαίνει την εγγονή της στο εστιατόριο της Μελέκ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που βλέπει τη μητέρα της. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ. Εκείνη της λέει πως τα ξέρει όλα και η Μελέκ δεν ξέρει τι να της απαντήσει. Οι δύο γυναίκες έχουν μια ειλικρινή συζήτηση. Η Αλιγιά απολογείται στη Μελέκ και της λέει πως ο Κενάν έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για την Ελίφ και πως έτσι θα επιστρέψει στις ζωές τους η γαλήνη, που έχασαν. Η Μελέκ λέει στην Αλιγιέ πως ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και απείλησε να τη σκοτώσει αν μιλούσε στον Κενάν.

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ είναι πλέον υπό την προστασία της και θα κρατήσει το μυστικό τους μέχρι να λυθεί το θέμα του Νετζντέτ. Τα λόγια της ανακουφίζουν τη Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι δίπλα στη μητέρα της και στενοχωριέται που τη βλέπει σε άσχημη κατάσταση. Η Αρζού έχει κατάθλιψη και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Στενοχωριέται επειδή βλέπει την Αλιγιά να φροντίζει την Ελίφ. Τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως της ξέφυγε μπροστά στην Αλιγιέ η αλήθεια για την Ελίφ και κατέστρεψε τα πάντα. Ζητάει τη βοήθειά του. Ο Νετζντέτ θυμώνει με την Αρζού επειδή είπε την αλήθεια στην Αλιγιέ και της ζητάει να μην του τηλεφωνήσει ξανά. Η Αρζού απελπισμένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χάπια.

Τετάρτη 12/12/18 - Επεισόδιο 231: Η Αλιγιέ καταλαβαίνει από τα λόγια της Ελίφ ότι και ο Σελίμ γνωρίζει την αλήθεια. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στην Αλιγιέ και την ενημερώνει για την κατάσταση της Αρζού. Η Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα, μετά από εντολή της Αλιγιέ, πηγαίνει την Ελίφ στην καφετέρια και προσπαθεί να μάθει από τη μικρή που την πήγε η Αλιγιέ. Η Ελίφ δεν της λέει τίποτα αλλά η Γκόντζα καταλαβαίνει πως πήγαν να δουν τη Μελέκ. Ενημερώνει αμέσως τον Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ πηγαίνει στο νοσοκομείο μαζί με τον Ερκούτ. Ο Σελίμ ρωτάει την Αλιγιά που πήγε με την Ελίφ και εκείνη του απαντάει πως την πήγε στη μητέρα της. Ο Σελίμ ξαφνιάζεται και η Αλιγιέ του εξηγεί με ποιο τρόπο έμαθε την αλήθεια.

Ο Σελίμ με τη σειρά του της εξηγεί πως η Αϊσέ λίγο πριν πεθάνει του εμπιστεύθηκε την Ελίφ και λέει στη μητέρα του πως πρέπει να πουν την αλήθεια στον Κενάν. Η Αλιγιέ όμως αντιδρά και ο Σελίμ δεν καταλαβαίνει το γιατί. Ο Κενάν και ο Μελίχ επιστρέφουν στο κτήμα και δεν έχουν ιδέα για το τι έχει συμβεί. Η Κιράζ τους λέει πως η Αρζού έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με την Αρζού επειδή δεν σκέφτεται καθόλου τις επιπτώσεις των πράξεων της στη ψυχολογία της Τουγτσέ. Στο νοσοκομείο ο Κενάν βλέπει την Ελίφ και ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως ήρθε μαζί με την Αλιγιέ. Ενώ ρωτάει την Αλιγιέ που είχε πάει με την Ελίφ, έρχεται ο Νετζντέτ. Η Ελίφ τρομάζει και κρύβεται πίσω από την Αλιγιέ. Οι γιατροί τους ενημερώνουν πως η ζωή της Αρζού δεν διατρέχει κίνδυνο και πως θα την κρατήσουν για παρακολούθηση...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ