Breaking News

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι μας με τη Μαρία Μπακοδήμου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά από πολύ καιρό, ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για το γιο του, την απόφασή του να γίνει πατέρας και τις επιλογές στην προσωπική του ζωή. 

Επίσης, εξήγησε γιατί βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. «Η τηλεόραση δεν είναι πια αυτό που ήταν. Εγώ, λοιπόν, είμαι εκτός τηλεόρασης διότι πρώτα από όλα δεν μου έγινε και καμιά σπουδαία πρόταση. Έγιναν κάτι κουβέντες από εδώ και από εκεί, απλά δεν ήταν οι άνθρωποι έτοιμοι να δεχτούν την πρότασή μου. Οπότε λέω "Άσ’ το, θα βρούμε το χρόνο, εάν δεν τον βρούμε δεν τρέχει τίποτα"» είπε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι για 20 χρόνια, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν τελειώσαμε η Μαρία δεν αισθανόταν καλά με αυτό το κόνσεπτ πλέον. Με έπιασε, λοιπόν, κάποια στιγμή και μου είπε "Κοίταξε να δεις, εγώ θέλω να επαναπροσδιοριστώ". Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω. Ίσως και σαν άνθρωπος να ήθελε να κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της. Της είπα φυσικά "Να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα". Και έτσι έγινε. 

Γι' αυτό η Μαρία μπήκε σε μια άλλη μορφή εκπομπών και κάνει άλλα πράγματα, κάτι το οποίο της κάνει πολύ καλό ως επαγγελματία. Ήθελε εκείνη την περίοδο να κάνει κάτι διαφορετικό. Εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά σέβομαι τον άλλον που θέλει να αλλάξει. Τι να κάνει; Με το ζόρι κάτι το οποίο δεν της αρέσει;».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.