Breaking News

GNTM - Άννα Τσακουρίδου: «Η Μέγκι μου έριχνε δολοφονικά βλέμματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η Άννα Τσακουρίδου αποχώρησε από το GNTM και σήμερα φιλοξενήθηκε στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου, όπου μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για τη ζωή μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας και για όσα δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

«Στην αρχή είχα μια καλύτερη σχέση με τα κopiτσια, με την "τριάδα της φωτιάς", είχα κρατήσει μία ουδέτερη στάση. Με τον καιρό είδα κάποια πράγματα, που έγιναν μέσα στο σπίτι και αποφάσισα να μην μείνω ουδέτερη και να την κάνω σιγά - σιγά. Είδα πολύ μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δηλαδή ήθελαν να φανεί στον κόσμο ότι έχουν καλύτερη σχέση μαζί μας από αυτή που είχαν πραγματικά κι έμενα αυτό δεν μου άρεσε» είπε η Άννα Τσακουρίδου.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Όταν έφυγε η Μέγκι είδαμε ότι δεν τα πήγαιναν καλά μέσα στο σπίτι η Μικαέλα με την Εύη. Οι περισσότερες κοπέλες νιώσαμε καλύτερα, γιατί η Μέγκι είχε πολύ αρνητική ενέργεια, μας κοιτούσε περίεργα. Το τελευταίο διάστημα εμένα μου έριχνε δολοφονικά βλέμματα».