Breaking News

GNTM - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έφυγα για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινό επεισόδιο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξάφνιασε κριτές, διαγωνιζόμενες και τηλεοπτικό κοινό, όταν ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Greece’s Next Top Model...

Σήμερα η όμορφη 22χρονη κοπέλα ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε με σκληρά λόγια για την... «τριάδα της φωτιάς», αλλά και με γλυκύτητα για την Ειρήνη.

Επίσης, αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να φύγει από το ριάλιτι μόδας του Star. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν ισχύει ότι μάλωσα με τον σύντροφό μου και αποχώρησα. Οι λόγοι δεν ήταν ένας, ήταν πάρα πολλοί λόγοι που πήρα αυτή την απόφαση. Το τηλεφώνημα το είδατε, δεν υπήρχε τσακωμός. Ήταν άβολο σίγουρα, αλλά δεν ήμουν ένοχη, δουλειά έκανα. 

Δόθηκαν οδηγίες, που μπορεί να μη φάνηκε το φιλί. Οι οδηγίες δεν ήταν να φιλήσουμε στο στόμα μόνο. Μπορούσαμε να φιλήσουμε στο λαιμό ή στο μάγουλο. Εγώ ακούμπησα και στο λαιμό και στο μάγουλο, τώρα γιατί βγήκε αυτό το αποτέλεσμα είναι κάτι άλλο.

Έχω πολύ καλή αντίληψη μέχρι που είναι τα όριά μου και κατάλαβα ότι τα όρια μου είναι μέχρι εκεί. Και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια -  γιατί θα έφτανα σε αυτό το σημείο - δηλαδή πόσο άλλο να κρατηθώ; Πόσο άλλο να ακούω και να προσπαθώ να λέω "Γαρυφαλλιά κρατήσου, Γαρυφαλλιά αδιάφορα, Γαρυφαλλιά μη". Από το να χάσω τον εαυτό μου, αντίο και θα το κάνω έξω».