Breaking News

Η Νύφη: Επεισόδια 66 - 67, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 66: Η Ντιλάρα και η Σουρεϊγιά συζητούν το θέμα του Φαρούκ και προσπαθούν να εξηγήσουν την στάση του. Η Ντιλάρα σκέφτεται να μην μιλήσει στον Αντέμ για να τον προστατέψει. Η Εσμά ξυπνά στο σπίτι του Γκαρίπ που της έχει ετοιμάσει βασιλικό πρωινό. Η Μπουρτζού την συναντά στην τραπεζαρία και από την έκπληξη βιάζεται να φύγει από το σπίτι!

Ο Εμίρ επισκέπτεται την Σουρεϊγιά και της ζητάει να τον συνοδεύσει με τον Φαρούκ στο πικ νικ του σχολείου. Η ένταση ανάμεσα στον Φαρούκ και την Σουρεϊγιά είναι μεγάλη, αλλά κάνουν ανακωχή για χάρη του Εμίρ. Ο Φαρούκ προσπαθεί να κάνει την Σουρεϊγια να καταλάβει την θέση του και να τον εμπιστευτεί. Θα τα καταφέρει; Το ίδιο προσπαθεί και ο Ακίφ με την Σενέμ!

Ο Μουράτ και η Μπαντέ ανακοινώνουν στην Εσμά ότι θα φύγουν. Η Εσμά συγκρατείται μπροστά του, αλλά στο δωμάτιό της ξεσπά σε λυγμούς. Το νεαρό ζευγάρι φεύγει και σύσσωμη η οικογένεια το αποχαιρετά. Ωστόσο, η Εσμά έχει ήδη στο νου της να μην αφήσει το αρχοντικό για πολύ καιρό χωρίς κόσμο. Ποιους καλεί να μετακομίσουν εκεί;  Ο Αντέμ επισκέπτεται την μητέρα του και της δίνει μια παράξενη υπόσχεση: ότι όταν βγει θα την εγκαταστήσει στο αρχοντικό των Μποράν! Θα αλλάξει γνώμη όταν ο Φαρούκ του πει όλη την αλήθεια και και του ζητήσει συγνώμη; Θα δεχτεί εκείνος λίγο αργότερα τη συγνώμη του Ακίφ;

Η ένταση στο αρχοντικό των Μποράν δε λέει να κοπάσει. Ο Φικρέτ τους ενημερώνει όλους για όσα λογάριαζε να κάνει ο Φαρούκ στον Αντέμ και ξεσπά νέα μάχη. Τα δύο αδέρφια παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, ενώ καβγάς ξεσπά και ανάμεσα στην Εσμά και την Σουρεϊγιά! Η Ιπέκ φροντίζει να στάξει το δηλητήριό της στον Αντέμ λέγοντάς του ότι η συγγνώμη του Φαρούκ ήταν υποκριτική μόνο και μόνο για να κατευνάσει την Σουρεϊγιά. Ο Αντέμ παίρνει τις αποφάσεις του και της ανακοινώνει πρώτα στην Ντιλάρα και μετά στον Φικρέτ. Τι τους λέει;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδιο 67: Με όλη την πίεση που περνάει η σκοτοδίνη του Φαρούκ παρoυσιάζεται ξανά. Τα επεισόδια πυκνώνουν και η Σουρεϊγιά του ζητάει να δει ένα γιατρό. Ο Φικρέτ συναντά τον Αντέμ που θέλει να φύγει από την εταιρία. Ο Φικρέτ είναι διατεθειμένος να αγοράσει τις μετοχές Αντέμ. Αγνοεί όμως ότι ο Αντέμ έχει ήδη ξεκινήσει το σχέδιο εξόντωσης του Φαρούκ. Στο ίδιο μαγαζί βρίσκεται και η Εσρά. Η μεταξύ τους φλόγα δεν αργεί να ανάψει ξανά. Αλλά η Εσρά τον απογοητεύει, ενώ η Ιπέκ υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει και παίρνει τα μέτρα της.

Η Ντιλάρα συμβουλεύει τον Αντέμ να μην βιαστεί να φύγει από την εταιρία και την οικογένεια, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος και της ζητάει να διαλέξει πλευρά. Η Ιπέκ, από την άλλη, προτείνει στον Φικρέτ να αγοράσει τις μετοχές του Αντέμ με χρήματα του  πατέρα της.  Η Εσμά πηγαίνει να μιλήσει στην Ντιλάρα. Της ζητάει να την προειδοποιήσει αν αντιληφθεί κάποιο κίνδυνο από την πλευρά του Αντέμ. Η Ντιλάρα αντιδρά, αλλά προβληματίζεται. Λίγο αργότερα, αποκαλύπτει την συνάντησή αυτή στην Σουρεϊγιά.

Η Εσμά δίνει ένα μάθημα στην Σουρεϊγιά αποφασίζοντας να αναλάβει εκείνη την διακόσμηση του παιδικού δωματίου, παρότι της είχε πει αρχικά ότι μπορεί να το κάνει εκείνη! Η Σουρεϊγιά όμως, περνάει στην αντεπίθεση με το παιδικό δωμάτιο και παίρνει τον έλεγχο στα χέρια της! Ο Αντέμ μιλάει με την ψυχολόγο του που προσπαθεί να τον βοηθήσει να σπάσει τα αρνητικά στερεότυπα που κυριαρχούν στο μυαλό του.

Ο Φικρέτ ανακοινώνει στο τραπέζι ότι πήρε τις μετοχές του Αντέμ στο όνομα της Ιπέκ και τους αφήνει όλους άναυδους. Ο Φαρούκ πάει να μιλήσει στον Αντέμ. Το τραπέζι αδειάζει και μένει μόνος του ο Φικρέτ. Ο Φαρούκ συναντά τον Αντέμ, αλλά εκείνος είναι ξεκάθαρο ότι έχει στραφεί εναντίον του. Η μεγάλη βραδιά του λανσαρίσματος της Μποράν jet  φτάνει και μόνο ο Φαρούκ λείπει. Τι έχει συμβεί;

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Η Νύφη" πατήστε ΕΔΩ