Breaking News

Η «πολυεθνική» οικογένεια της Έλενας Παπαρίζου - Γιατί δεν στόλιζε το σπίτι της τα Χριστούγεννα; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις εμφανίσεις της στην Πύλη Α (Performance Stage), στο πλευρό της Μαρινέλλας και του Κώστα Μακεδόνα, ο Χρήστος Νέζος συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν στόλισα, αλλά θα στολίσω αυτή την εβδομάδα. Επειδή έχασα τον μπαμπά μου μέρα Χριστουγέννων, για κάποια χρόνια δεν στόλιζα. Μετά, όταν γνώρισα τον Ανδρέα, είπα "πρέπει να στολίσω το σπίτι μου, πλέον, από τη στιγμή που κάνω μία καινούργια οικογένεια"» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Σκέφτηκες, όταν ήσουν στη Σουηδία, να μην παντρευτείς Σουηδό για να μην στεναχωρηθούν οι γονείς σου;» τη ρώτησε ο Νέζος και η αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε:

«Όχι, δεν είχαμε τέτοια κολλήματα. Η πρώτη μου ξαδέρφη έχει παιδί με Ισλανδό. Η αδερφή μου έχει παιδί με Ιρανό. Το πρώτο παιδί του αδερφού μου είναι από μία Ταϊλανδέζα. Η άλλη ξαδέρφη μου είναι με Αρμένιο που μιλάει τούρκικα. Είμαστε πολυεθνική οικογένεια».

Από το στούντιο του Πρωινού η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε: «Η Έλενα είναι η νέα μου γειτόνισσα. Πρώτα ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν έχω αλλάξει πολύ γειτονιά, αλλά τώρα απέναντι μένει η Έλενα. Είναι πολύ γλυκιά και πολύ απλός άνθρωπος. Μια μέρα ήρθε στο σπίτι, μιλούσε με τη μαμά μου, χαρούμενη...».

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν μιλάει δημόσια για το σύζυγό της

Δείτε το βίντεο.