Breaking News

Μάρω Κοντού: «Στην παράσταση η Γερονικολού είναι καλύτερη από την Αλίκη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μάρω Κοντού κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις σχέσεις της με τους συμπρωταγωνιστές της και τη ζωή της μετά τα 80.

Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κατερίνας Γερονικολού στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

«Μου έκανε εντύπωση η Γερονικολού. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό το κopiτσι. Δεν κάνει καμία Αλίκη (Βουγιουκλάκη). Για να μη σου πω ότι είναι καλύτερη από την Αλίκη σ' αυτό το έργο. Εγώ έχω εντυπωσιαστεί. Δεν "τρελάθηκα" απ' την Αλίκη σ' αυτό το έργο» είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Η Αλίκη δεν ήταν η πολύ πολύ όμορφη, αλλά ήταν τρομερά φωτογενής, λαμπερή και ήξερε καλά να χειριστεί το φακό. Εγώ νομίζω ότι η Γερονικολού είναι καλλονή». 

Επίσης, η Μάρω Κοντού αποκάλυψε ότι μία από τις δύο μεγάλες ξανθιές πρωταγωνίστριες δεν την ήθελε στη Finos Film. Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη.

Όπως είπε, το έμαθε τυχαία από σκηνοθέτη της Finos Film. «Δεν μπορώ να καταλήξω ποια από τις δύο ξανθιές ήταν. Αυτό το έμαθα πριν από 8-9 χρόνια» επισήμανε η ηθοποιός.