Breaking News

Nomads - Επεισόδιο 17: Έχασαν τον αγώνα Επικράτειας οι Εισβολείς - Τραυματίστηκε ο Παπαργυρόπουλος (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης το Nomads έκανε επανεκκίνηση, καθώς μπήκαν στο παιχνίδι οι Εισβολείς, οι 8 πρώην παίκτες του Survivor: Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μαριάννα Καλλέργη, Ντάρια Τουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Οι Επίλεκτοι ξαφνιάστηκαν, ωστόσο κάποιοι έδειξαν να ενθουσιάζονται όταν τους είδαν. Την ομάδα των Επίλεκτων συνθέτουν οι: Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς «Dimar», Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οι Εισβολείς ψήφισαν και τον πρώτο τους αρχηγό. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος πήρε 3 ψήφους, όσες και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τελικά αρχηγός αναδείχθηκε ο Παπαργυρόπουλος μετά από κλήρωση.

Στη συνέχεια ακολούθησε και το πρώτο αγώνισμα επικράτειας, στο οποίοι νίκησαν οι Επίλεκτοι, που θα μείνουν στο Νησί. Επίσης, κέρδισαν και την επικοινωνία με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την άλλη, οι Εισβολείς πήγαν να μείνουν στην αφιλόξενη Σαβάνα, όμως δεν έχασαν τη διάθεσή τους και αντιμετώπισαν τη δύσκολη εξέλιξη με χιούμορ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, επικράτησε ένταση μεταξύ Χρήστου Βασιλόπουλου και Κώστα Αναγνωστόπουλο, όμως, η παρέμβαση του Γιάννη Σπαλιάρα ήταν καταλυτική και οι δύο αντίπαλοι έδωσαν τελικά τα χέρια.

Δύσκολη ήταν η αρχή για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι του και πήγε να κάνει εξετάσεις.

Δείτε το 17ο επεισόδιο.