Breaking News

Nomads - Επεισόδιο 28: Αποχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου - Έφυγε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Κυριακής ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Dimar από την ομάδα των Εισβολέων μονομάχησαν, προκειμένου να αποφύγουν την ψηφοφορία του κοινού,

Νικητής αναδείχθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, με αποτέλεσμα η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Dimar να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Στο live η Δήμητρα Αλεξανδράκη από τους Επίλεκτους ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, τονίζοντας ότι αυτή τη φορά δεν θέλει να το ξανασκεφτεί.

«Ο βασικός λόγος που με κάνει να να φύγω είναι γιατί έχω την ανάγκη να βρεθώ δίπλα στον άνθρωπό μου» είπε, ωστόσο εξήγησε ότι η απόφασή της συνδυάστηκε και με κάποιες συμπεριφορές παικτών από την ομάδα της, που την ενόχλησαν.

Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας των τηλεθεατών, ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Νωρίτερα οι παίκτες ψήφισαν τους αρχηγούς στις ομάδες τους. Στους Εισβολείς συνεχίζει ο Στέλιος Χανταμπάκης, που ανέλαβε καθήκοντα αρχηγού μετά τον τραυματισμό του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Στους Επίλεκτους ψηφίστηκε ξανά ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Όσον αφορά τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, επέστρεψε στο live και δήλωσε: «Είμαι πολύ καλύτερα χάρη στο ιατρικό team που έχουμε εδώ και μας φροντίζει σε κάθε αγώνισμα. Ταλαιπωρήθηκα, βέβαια, και από μία γρίπη αρκετά, τα είχα όλα μαζί. Τέλος καλό, όλα καλά».

Δείτε το 28ο επεισόδιο.