Breaking News

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Έτυχε να περάσω κάτι ακραίο... Ήμουν 17 χρονών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου αναφέρθηκε σε δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι υπήρξε θύμα κακoπoiησης. Η ηθοποιός είπε στη Φαίη Σκορδά, που ανέβασε και το σχετικό βίντεο στο κανάλι του blog της:

«Έτυχε να περάσω κάτι ακραίο, που μπορεί να συμβεί σε πολλές γυναίκες. Μία σωματική και ψυχολογική βiα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν στην ηλικία μου.

Όλα έχουν μια εξήγηση. Εγώ γι' αυτό τον άνθρωπο δεν έχω κρατήσει κακία. Μπορεί να βοηθηθεί και ο άλλος και εγώ και οποιοσδήποτε που το περνάει.

Ένας λόγος που το ανέφερα και τότε στη συνέντευξη, δεν ήταν για εμένα. Δεν θέλω να πάρει επέκταση για μένα, αλλά ότι πρέπει αυτό το ταμπού να σταματήσει. Ο κόσμος που μπορεί να αντιληφθεί κάτι τέτοιο ή οι γυναίκες που το περνάνε, πρέπει να μιλάνε, πρέπει να ζητάνε βοήθεια, πρέπει να μη το γυρνάνε ψυχολογικά μέσα τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό...».

«Ήταν η πρώτη μου σχέση. Με επηρέασε μετά για λίγο, αλλά δεν το άφησα πολύ. Εννοείται με επηρέασε πολύ. Ήμουν 17 χρονών, ήμουν παιδί. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν κρατάω κακία. Δηλαδή δεν θεωρώ ότι έγινε επίτηδες, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Έχει τελειώσει, έχει μείνει στο παρελθόν» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μακρυγιάννη.