Breaking News

Ο ηθοποιός μίλησε στο Star μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται, ο 29χρονος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι βiaσε ταξιτζή. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πάντα γνώμονα έχω να κάνω ό,τι θέλω χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Το αν είμαι αυτοκαταστροφικός, είναι δικό μου πρόβλημα, εννοώ περί ουσιών κλπ... Από κει και πέρα δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα σε κανέναν άνθρωπο ύπουλα ουσίες για να του κάνω κάτι τέτοιο, ενώ δουλεύει, ενώ οδηγεί. Δεν είναι στα σeξουαλικά μου γούστα αυτός ο τρόπος.

Έχει καταλάβει για ποιο πράγμα με κατηγόρησε; Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει στη ζωή μου μέσα σε μια βδομάδα; Χωρίς δίκη, χωρίς τίποτα, βγαίνει μια φάτσα στην τηλεόραση. Και υπάρχει ένα ανθρωποφαγικό πράγμα, που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το μαζέψω. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Έχει καταλάβει για ποιο πράγμα με κατηγορεί κι έχει καταλάβει τι προεκτάσεις έχει στη δική μου ζωή η κατηγορία του;

Είπε κάτι, που δεν έχει γίνει κιόλας. Ακόμα και από τη φυλακή να βγω, δεν έχω μούτρα να πάω ούτε μέχρι το περίπτερο... Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του.

Εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό για εκείνο το βράδυ. Εμένα το κενό μνήμης είναι ένα, εκεί που με πήρε ο ύπνος. Δεν εμφανίζω κάθε μέρα κι ένα διαφορετικό κενό μνήμης, όπως ο ταξιτζής. Εγώ ξέρω πού κοιμήθηκα, πού ξύπνησα και τι είχα κάνει. Έχω πλήρη ροή στο κεφάλι μου της βραδιάς εκείνης».

Νωρίτερα, αναφερόμενος στην αποκάλυψη της εκπομπής για περιστατικό και με δεύτερο ταξιτζή, με αποτέλεσμα η εταιρεία να τον διαγράψει από τα μητρώα της, διέψευσε την είδηση και τόνισε ότι η εταιρία τον μπλόκαρε γιατί τσακώθηκε με την εξυπηρέτηση πελατών.