Breaking News

Ο πολιτικός κόσμος «υποκλίθηκε» στον Λευτέρη Πετρούνια (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το θρίαμβό του στη Ντόχα, στο 48ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, όπου στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στους κρίκους για τρίτη συνεχόμενη φορά, αψηφώντας τους έντονους πόνους στον αριστερό ώμο του, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα επιστρέψει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου με την πτήση “QR 207” της “Qatar Airways”, που αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 21:25 το βράδυ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στην ίδια πτήση θα βρίσκεται και η πρωταθλήτρια της Εθνικής γυναικών, Βασιλική Μιλλούση.

Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και ανακοινώσεις «υποκλίθηκε» στον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος: «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη».

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια, που του εξασφάλισε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, παρά το γεγονός ότι προκρίθηκε στον τελικό ενώ ήταν τραυματισμένος, τοποθετεί τον Έλληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής. Η επανάληψη του άθλου του τόσες φορές δείχνει την επιμονή, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του»

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του. Για άλλη μια φορά, θερμά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή!».


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!».


O Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Ευχαριστούμε Λευτέρη, μας συγκίνησες. Σήκωσες την Ελλάδα στα χέρια σου για 3η συνεχόμενη φορά! Την ανέβασες ψηλά. Έστειλες αισιόδοξο μήνυμα δύναμης, αντοχής, ανώτερου ήθους στους Έλληνες και στον κόσμο Μοιραζόμαστε μαζί σου την περηφάνεια και την χαρά σου».



Η πρόεδρος  του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά: «Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια».

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση, για 3η συνεχόμενη φορά, του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής και του ελληνικού αθλητισμού, που δείχνει την τεράστια αξία του, αλλά και τη μαχητικότητα και την προσήλωση στους στόχους του. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, καθώς και σε όσους στήριξαν τον Λευτέρη Πετρούνια στον δρόμο για την επιτυχία του».

ΑΝΕΛ: «Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του τρίτου χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα. Με όπλο την ακατάβλητη θέλησή σου πέτυχες το στόχο σου, κόντρα στις αντιξοότητες και τον τραυματισμό σου και ανέβασες την Ελλάδα στα ύψη. Έδειξες ανυπέρβλητο σθένος και αντοχή, ξεπερνώντας ακόμη και τα προσωπικά σου όρια. Έκανες υπερήφανους για ακόμη μια φορά όλους τους Έλληνες. Αυτή είναι η Ελλάδα που κερδίζει, αυτή είναι η Ελλάδα με ψυχή, αυτή η Ελλάδα αξίζει στους Έλληνες».

Σε ανάρτησή του στο Instagram o Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε: «Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδώ στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους. Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδω στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους . Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!! #gold #3inarow #worldchampionship2018 #hellas #progame #StoiximanGR #mercedesbenzgr #reebokgreece #powerhealth #TAGHeuer @dohagym2018 #petrounias 💪🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις