Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Μιχάλης Μαρίνος και Ναταλία Δραγούμη υποδέχονται τη Φωτεινή Βελεσιώτου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στις 22:00,  o Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη υποδέχονται στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» μία από τις πιο ιδιαίτερες τραγουδίστριες της εποχής μας: τη Φωτεινή Βελεσιώτου.

Ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διόδια, αλλά με πραγματικές και βαθιές ερμηνείες σπουδαίων τραγουδιών! Από τις «Μέλισσες» και τα «Διόδια» της προσωπικής της δισκογραφίας αλλά και τα κλασικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών (Μάνος Ελευθερίου, Ηλίας Ανδριόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Βασίλης Τσιτσάνης, Αρλέτα κ.ά.), μέχρι ανατολίτικες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια του σήμερα! 

Για τη Φωτεινή Βελεσιώτου μας μιλάει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Γιώργος Νταλάρας. 

Συνοδοιπόροι της Φωτεινής στα τραγούδια οι: Haig Yazdjian, Αναστασία Μουτσάτσου, Ζαχαρίας Καρούνης, Σαββέρια Μαργιολά, Κωνσταντίνα Πάλλα, Γιάννης Παπαγεωργίου, Σωτήρης Μπαλλάς και ο μουσικός Ηλίας Κατελάνος. 

Μαζί μας, επίσης, η χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας, οι δημοσιογράφοι Αθηνά Καμπάκογλου, Θανάσης Συλιβός και Θανάσης Γιώγλου, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Αδάμης και Ειρήνη Ιακώβου, οι ηθοποιοί Σπυρίδων Ιωάννου και Χρυσαλένα Χριστοπούλου, ο στιχουργός Γιώργος Γκώνιας, και η παλιά μαθήτρια της Φωτεινής (ως έκπληξη της βραδιάς), Λία Βούλγαρη.

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης 
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης 
Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση