Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου (Επεισόδιο 3-11-2018)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου ήταν αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, στον Στράτο Διονυσίου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε για πρώτη φορά και τους τρεις γιους του Στράτου μαζί - τον Άγγελο, τον Στέλιο και τον Διαμαντή -, που τραγούδησαν τις διαχρονικές επιτυχίες του πατέρα τους.

Από τη βραδιά αυθεντικού λαϊκού γλεντιού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου ερμηνευτή: οι συνθέτες Τάκης Μουσαφίρης, Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Οι μεγάλοι δημιουργοί θυμήθηκαν και περιέγραψαν τις ιστορίες του Στράτου, όπως εκείνοι τις έχουν βιώσει και ερμήνευσαν τα αγαπημένα τραγούδια του.

Τις μεγάλες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου τραγούδησαν, επίσης, ο Κώστας Καραφώτης, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Αγνή Καλουμένου.

Στο στούντιο διασκέδασαν οι ηθοποιοί Χρύσα Ρώπα, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Πηλιχού και Στέλιος Κρητικός, ο εφοπλιστής και στιχουργός Σταύρος Γαλανάκης, οι δημοσιογράφοι Αμέλια Αναστασάκη και Μαρία Φραγκάκη, οι αθλήτριες του πόλο Αλεξάνδρα Ασημάκη και Άλκηστις Αβραμίδου, η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη και η παρουσιάστρια Έλενα Κρεμλίδου.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 3-11-2018)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.