Breaking News

Το σόι σου: Επεισόδια 10 - 11, 5ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 10: Η εγκυμοσύνη της Αλίνας προχωρά, όμως κανένας δεν τολμά να ρωτήσει το ζευγάρι για το όνομα του παιδιού. Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα εύχονται να πάρει το όνομα του παππού, αλλά επειδή τρέμουν τι θ’ ακούσουν, αποφεύγουν τη συζήτηση.

Μέχρι που η Μπέλα θα αποφασίσει να αγοράσει στον ανιψιό της μια ταυτότητα και θα κάνει την ερώτηση που όλοι φοβούνται. Πώς θα το πουν το παιδί; Η Αλίνα θα δώσει την απάντηση, αλλά ταυτόχρονα θα πυροδοτήσει και μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 10, 5ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Επεισόδιο 11: Κάθε άνθρωπος έχει τα ελαττώματά του. Έτσι και η Λυδία, όπως υποστηρίζει ο Σάββας, είναι πολύ απρόσεκτη με τα πράγματά της, ενώ ο Σάββας, σύμφωνα με τη Λυδία, και όχι μόνο, είναι ελαφρώς τσιγκούνης. Ο Σάββας αποφασίζει να βάλει τέλος στις «φήμες» που τον θέλουν σφιχτοχέρη, κάνοντας δώρο στη γυναίκα του ένα ακριβό δαχτυλίδι. Μόνο που η Λυδία αποδεικνύει ξανά το δικό της ελάττωμα, χάνοντάς το!

Θα το πει στον Σάββα ή θα καταφέρει να του το κρύψει; Και πού χάθηκε τελικά το δαχτυλίδι; Λυδία και Αντωνία αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο, αλλά στο κυριακάτικο γεύμα των Τριαντάφυλλων, ο Σάββας αποκαλύπτει στην οικογένειά του άλλο ένα μυστικό πίσω από το χαμένο κόσμημα. Αυτή την εβδομάδα, στο «Σόι» θα παίξουν όλοι… «Πού’ν’το, πού’ν’το, το δαχτυλίδι»!

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 11, 5ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Το σόι σου" πατήστε ΕΔΩ