Breaking News

Το Τατουάζ: Επεισόδια 99 - 100 - 101 - 102, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 10/12/18 - Επεισόδιο 99: Ο Άλκης και η Νάνσυ μεταφέρονται στο νοσοκομείο και δίνουν μάχη για τις ζωές τους. Ο Σέκερης ανήσυχος περιμένει νέα ενώ στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η Τατιάνα, γεγονός που εκνευρίζει   τον Τόνυ που ανησυχεί για την εγκυμοσύνη της. Ο Σωκράτης συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της μητέρας του, αλλά κανείς από το περιβάλλον της οικογένειας Μελά δεν δείχνει διατεθειμένος να τον βοηθήσει. Η Έλλη συνειδητοποιεί πως η ζήλια σαν συναίσθημα έχει και τα καλά της.

Η απαγωγή της Διονυσίας έχει θορυβήσει τους πάντες και πιο πολύ τον Νικόλα που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ξεσκεπάσει τον «Δούκα». Η Ελένη πιέζει την Άννα να την βοηθήσει σε ένα ακόμα ραντεβού με τον Φίλιππο, αλλά η Άννα νιώθει πολύ αμήχανα απέναντι στον Αλέξανδρο για τα ψέματα που αναγκάζεται να του λέει. Ο Στρατηγός και η Μαργκώ περνάνε σε ανοιχτό πόλεμο που θα έχει μόνο έναν νικητή. Η Μίνα συναντάει τον Ορφέα. Η Αμαλία ζητάει από τον Πέτρο να συμμαχήσουν κατά της Μαργκώ. Ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί πως η συμπεριφορά της Άννας είναι περίεργη...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 99, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Δευτέρα 10/12/18 - Επεισόδιο 100: Ο Αλέξανδρος υποψιάζεται ότι η Άννα έχει εpαστή και τρελαίνεται από τη ζήλια και τον θυμό, η οποία συνεχίζει να καλύπτει την Ελένη. Ο Τόνυ θυμώνει με την επιπολαιότητα της Τατιάνας σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Ο Ορφέας εξομολογείται στη Μίνα ότι μπορεί να έχει ένα παιδί που μέχρι χθες δεν το ήξερε, αλλά θα το εξακριβώσει. Ο Πέτρος ζητάει από την Αμαλία να μην ασχοληθεί άλλο με τη Μαργκώ, ενώ η υπηρεσία «φυτεύει» έναν ακόμα στην εταιρεία της.

Η Όλγα με τη Λήδα κερδίζουν μέρα με τη μέρα τον χαμένο χρόνο. Ο Άλκης συνέρχεται, αλλά υπάρχει κίνδυνος ακρωτηριασμού του χεριού του ενώ η Νάνσυ δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η Νικόλ σκέφτεται την Άννα, αλλά διστάζει να της τηλεφωνήσει και να ζητήσει συγνώμη. Ο Νικόλας ανακαλύπτει το πραγματικό όνομα του «Δούκα». Ο Αλέξανδρος περνάει στην επίθεση, αφήνοντας την Άννα άναυδη...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 100, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 11/12/18 - Επεισόδιο 101: Ο Νικόλας με τον Χάρη ξεκινούν ενδελεχή έρευνα για να ανακαλύψουν τον «Δούκα», κι όταν αποκαλύπτουν στην Τατιάνα ποιος πραγματικά είναι, αυτή πέφτει από τα σύννεφα, καθώς τον ξέρει πολύ καλά! Ο Σέκερης μεταφέρει τραγικά νέα στον Άλκη ο οποίος καταρρακώνεται.

Στο μεταξύ, ο Ορφέας εξομολογείται στην Άννα πως θέλει να κάνει παιδί, ακόμα κι αν δεν είναι με την Ελένη! Δύο δολοφονίες δημιουργούν μεγάλη αναταραχή στην υπόθεση του Δούκα! Μια ολόκληρη μέρα έχει περάσει και η Τατιάνα δεν έχει νιώσει καθόλου το μωρό, γεγονός που κάνει τον Τόνυ να ανησυχεί πολύ! Ο Αλέξανδρος πιάνει την Άννα σε ένα μεγάλο ψέμα!

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 101, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 11/12/18 - Επεισόδιο 102: Ο Αλέξανδρος εξοργισμένος από τα ψέματα της Άννας, στρέφεται εναντίον όλων και απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Η Ελένη με τον Φίλιππο αποφασίζουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όσα αποκαλύπτονται σιγά-σιγά, θυμώνουν ακόμα περισσότερο τον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα να μιλήσει πολύ σκληρά στην Άννα. Παράλληλα, η οικογένεια Μελά δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα τα γεγονότα και περιμένει τον Παρασχάκη να έρθει για να πάρει το παιδί.

Ο θάνατος της Νάνσυ θα συγκλονίσει τον Άλκη, ενώ ο Σέκερης εξακολουθεί να πιστεύει πως τα παιδιά τα πυροβόλησε κάποιος που εμπλεκόταν στο κύκλωμα που ήθελε να εκδικηθεί τη Νάνσυ. Η Άννα πολύ πληγωμένη από τη συμπεριφορά και τα λόγια του Άλεξ, παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει από το σπίτι, παρά τις προσπάθειες της Όλγας να τη σταματήσει...

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 102, 2ος Κύκλος) ή πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Το Τατουάζ" πατήστε ΕΔΩ