Breaking News

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με τη Βίκυ Κουλιανού - Δεν χωρούσαν στο πλάνο τα ατέλειωτα πόδια της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί. Επίσης, έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού, ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

H  Βίκυ Κουλιανού παραμένει στα 51 της μία από τις πιο γοητευτικές επώνυμες γυναίκες. Σήμερα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της τη Φαίη Σκορδά.

«Και δεν τελειώνει αυτό το πλάνο» ανέφερε όταν την είδε να κατεβαίνει από τη σκάλα. «Τι όμορφη που είσαι... Θέλω να μου κάνεις μία χάρη. Να μας δείξεις πώς κάνουν πασαρέλα» της είπε και η Βίκυ Κουλιανού δεν της χάλασε το χατήρι.

Στη συνέχεια η Βίκυ Κουλιανού μίλησε για την καριέρα της και τα επαγγελματικά της, ενώ είπε για το GNTM:

«Η Βίκυ Καγιά είναι το σωστό πλάσμα στη σωστή θέση. Είναι ένα παιχνίδι σωστά δομημένο και στημένο. Θα μου άρεσε πολύ να συμμετέχω γιατί το μόντελινγκ είναι το κομμάτι της ζωής μου ολόκληρο. Είναι ένα κόνσεπτ το οποίο θα μου ταίριαζε απόλυτα».  

«Φέτος μου πρότειναν να είμαι στο Nomads, που είναι πάρα πολύ ωραίο και το έχω δει. Αλλά δεν είναι του τύπου μου» αποκάλυψε.

Επίσης, αναφέρθηκε στην παράσταση "Μαριχουάνα Stop!", που ανεβαίνει στο Gazi Theater, στην οποία υποδύεται την πλούσια και εντυπωσιακή Μελίτα Καμπύση.