Breaking News

Αλεξανδράκη: «Θα έκοβα τα χέρια αυτού που θα με άγγιζε... Έχουν στήσει στον τοίχο την Ιωάννα Μπέλλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο Nomads.


«Θα έκοβα τα χέρια αυτού που θα με άγγιζε. Μου έχει συμβεί παρόμοια κατάσταση, αλλά ούτε καν να του επιτρέψω να μου ασκήσει βiα, γιατί αντέδρασα πρώτη. Δεν επιτρέπω να με ακουμπάει κανένας.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι γυναίκες είμαστε το αδύναμο φύλο. Δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση. Μία γυναίκα όλα τα μπορεί. 

Το να βγω να μιλήσω δημόσια για να στείλω ένα μήνυμα δύναμης θα το έκανα, όπως αυτή τη στιγμή με αυτά που λέω. Το να βγω και να πω "Εντάξει... όλα ΟΚ" δεν θα το έκανα ποτέ. Θα πήγαινα σε έναν ειδικό ψυχολόγο να μιλήσω για να μου δώσει κάποιες συμβουλές πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση και από τη στιγμή που είμαι δημόσιο πρόσωπο πώς να το αντιμετωπίσω και δημόσια όλο αυτό.

Σκεφτείτε, όμως και την Ιωάννα Μπέλλα... Είναι κρίμα γιατί την έχουν στήσει όλοι στον τοίχο. Ίσως δεν ήθελε να το πει κι εκείνη έτσι. Μπορεί να ήθελε να πει άλλο κι άλλο να βγήκε, πολλές φορές γίνεται κι αυτό. Είναι κρίμα. Να της στείλουμε ευχές να πάει καλά στον διαγωνισμό.»

Δείτε το βίντεο. Το παραπάνω απόσπασμα από το 32:30 και μετά...